Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai vechi mesaj din lume, gasit intr-o sticla de gin, pe o plaja din Australia

Antena3 Antena3,
Cel mai vechi mesaj din lume, gasit intr-o sticla de gin, pe o plaja din Australia

Un cuplu a avut marea mirare sa gasesca, in timpul unei plibari pe o plaja australiana, o sticla de gin continand un mesaj datat din 12 iunie 1886. Cei doi indragostiti au observat sticla. continuă pe Antena3

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla a fost gasit si are o varsta impresionanta

O familie din Australia a descoperit cel mai vechi mesaj trimis intr-o sticla, in timp ce se plimba pe o plaja din vestul tarii. Sticla cu cel mai vechi mesaj a fost gasita dupa aproximativ 132 de ani de la aruncarea acesteia in mare. Stiu, suna ca poveste care duce intr-un basm, dar nu-i chiar [].

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Faze tari:Situatie neobisnuita la centrul Apple din California. Oamenii intra prin geamuri, ranindu-se;Iata cele mai extreme puncte postale din lume;Publicul este invitat sa urce la bordul primei misiuni ce va atinge Soarele

El e cel mai sexy bunic din lume. Cum reuseste sa se mentina asa, la aproape 70 de ani. Bill Handricks, fost puscas marin, da o lectie atat. Descoperire neasteptata la construirea metroului din Roma. Poate stii ca pana acum cativa ani, canalizarile de la Gara de Nord erau o casa pentru.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

Viata extravaganta a miliardarului norvegian Gustav Magnar, al treilea cel mai tanar miliardar din lume

Pentru cine considera modul in care traiesc cei mai bogati oameni ai lumii ca fiind un lucru extrem de fascinant, Gustav Magnar Witzoe, cel mai bogat om din Norvegia si al treilea cel mai tanar miliardar din lume, este cu siguranta un subiect de studiu mai mult decat interesant.

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )