Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai apreciate filme din selectia Pelicam 2019 ajung la Bucuresti intre 15 si 17 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Cele mai apreciate filme din selectia Pelicam 2019 ajung la Bucuresti intre 15 si 17 noiembrie

Filmele care au obtinut premii si aprecieri la cea de-a opta editie Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni Tulcea) se vad si la Bucuresti intre 15 si 17 noiembrie la Cinema Elvire Popesco: Retrospectiva Pelicam 2019. continuă pe Adevărul

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

ATENTIE, ROMANI! LISTA telefoanelor mobile cu CELE MAI MARI EMISII DE RADIATII in 2019! VERIFICA AICI daca esti iN PERICOL!

Aparatele de tip smartphone ne fac viata mai usoara, dar unele ne si expun unor riscuri de care nu suntem constienti, mai ales din punctul de vedere al radiatiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cele mai tari faze cu candidatii, la final de campanie

Antena 3 a prezentat cele mai palpitante momente din campania prezidentiala de pana acum. Candidatii s-au intrecut in actiuni care mai de care mai spectaculoase.

Premiile Peoples Choice 2019. Cele mai elegante tinute ale vedetelor de pe covorul rosu

La gala in cadrul careia au fost acordate Premiile Peoples Choice 2019 vedetele invitate s-au intrecut in tinute pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai elegante alegeri vestimentare.

Castigatorii Peoples Choice Awards 2019. Care sunt cele mai iubite vedete

Editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards s-a desfasurat aseara la Los Angeles. Inn cadrul evenimentului, au fost premiate nume importante din showbiz precum Ellen DeGeneres, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston.

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

Halep, devastatoare: Simona apare in cele mai importante momente din 2019 cu un rezultat zdrobitor

Odata cu finala Turneului Campioanelor, in care Ashleigh Barty a ridicat trofeul deasupra capului, sezonul s-a incheiat pentru aproape toate jucatoarele de elita.

BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis (37,49%), Dancila (22,69%), Dan Barna (14,73%) - VIDEO

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, luni seara, cele mai noi informatii legate de primul tur al alegerilor prezidentiale. Astfel: Klaus Iohannis - 3. 848 37,49%) Viorica Dancila - 2.

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

Cele mai importante sondaje, exit poll-uri si numaratori paralele ale partidelor, la alegerile prezidentiale

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )