Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai bizare obiecte uitate de turisti in taxiurile din Dubai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bizare obiecte uitate de turisti in taxiurile din Dubai

Turistii din Dubai au lasat anul trecut in taxiuri aur si bijuterii in valoare de peste o jumatate de milion de dirhami 136. 000 dolari), aproape 300. 000 de dirhami in numerar 82. 000 dolari), 5. 313 telefoane mobile si un copil, potrivit thenational. ae . continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bizare scuze inventate de angajati pentru a lipsi de la job

Angajatii din companii traiesc uneori la serviciu aventuri demne de serialele americane de comedie. Sau, poate au devenit mai creativi atunci cand au vrut sa isi ia o zi libera, potrivit Market Watch.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

BRIT Awards 2015. Sam Smith si Ed Sheeran au castigat cele mai importante premii

BRIT Awards 2015. Cantaretii englezi Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante distinctii la gala BRIT Awards 2015, fiecare luand cate doua trofee.

Brit Awards 2015: Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii

Cantaretii Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii la gala industriei muzicale britanice, Brit Awards, care a avut loc miercuri seara, la Londra, informeaza Mediafax.

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )