Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce fuge un chirurg din sala de operatie

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce fuge un chirurg din sala de operatie

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecinul

Un moldovean vine la vecinul sau si striga deschide usa vecine catelul cand aude zice pe romana nu mai striga ca prostu ca nui nimeni acasa vecinul fuge putin si se intoarce. bai tu ai vorbit? da ma. da nu sti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Familia

Alinuta o intreaba pe mama sa: Mama, mama! De ce mor brusc cei din familia noastra, asa, pe neasteptate? Mama nu raspunde, Alinuta insista. Mama, mama? Mama nu raspunde, Alinuta insista.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme pe o piatra stand pe fund. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste,si-l izbeste pe cioban in frunte. bang!! Se trzeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Lumina

Doua prietene, blonde stateau de vorba la o cafea. Si cum vorbeau ele ba despre una , ba despre alta, una dintre ele la un moment dat zice: Draga eu nu stiu ce sa ma mai fac. Iubitul meu nu vrea sa ma mai.

FOTO Cele mai bune locuri de pescuit de la Dunarea de Jos. Cum ajungi acolo, ce peste se da prins si cat costa distractia

Dupa Delta Dunarii, zona Dunarii de Jos - afla in patrulaterul Galati-Braila-Macin-Isaccea - este pe locul al doilea in topul preferintelor pescarilor sportivi din Romania. Adevarul va ofera un mic ghid de pescuit in zona, cu detalii foarte folositoare.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Gara

Trenul opreste intr-o gara si un calator ce se credea istet scoate capul pe geam si il intreaba pe oltean: Ce gara-i asta? Caracal, raspunde olteanul. A, locul unde s-a rasturnat caruta.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Televizorul

Un politist intra intr-un magazin de articole electronice. Aveti TV color ? intreaba el. Da, domnule. Atunci dati-mi unul verde ! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Piscina

La receptie : - Hotelul dvs are si piscina? - Da bineinteles - Si avem acces ? - Da bineinteles - E pe gratis ? - Da bineinteles - Si putem face baie ? - Nu ca nu are.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Portofelul

Un ardelean gaseste pe strada un portufel cu 10000 euro si buletinul tipului care la pierud Vasilica Ion. Ardeleanu fericit suna la radio si zici: buna am gasit un portofel cu 10000 euro a ce om de treaba si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Conversatia

Conversatie intre blonde: Prima blonda: Vreau sa ne intalnim. A doua blonda: Unde? Prima blonda: Unde vrei tu. A doua blonda: La ce ora? Prima blonda: La ce ora vrei tu. A doua blonda: Bine pa. Prima bloda:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3365 seconds )