Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai bune filme inspirate din viata reala din care ai ce invata

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme inspirate din viata reala din care ai ce invata

Filmele inspirate din fapte reale sau care pleaca de la o povestea reala sunt printre cele mai cautate filme si asta pentru ca ofera lectii de viata si de istorie. Criticii se plang adesea de lipsa ideilor originale de la Hollywood. Si in timp ce filmele bazate pe evenimente din viata reala ar putea fi []. continuă pe Playtech

Cele mai importante sapte lucruri din viata

Niciodata nu este prea tarziu sa ne reinventam, insa este foarte bine sa invatam aceste 7 lectii inainte de a modifica ceva in viata noastra. Nu trebuie sa vedem lucrurile.

Ce trebuie sa faci pentru a nu se inmuia varza murata. Cele mai bune sfaturi

Traditionala varza murata este una dintre delicatesele pregatite toamna de gospodine si poate fi folosita pentru o multime de preparate, de la sarmale, la diverse salate. Afla cele mai bune ponturi pentru ca gustul ei sa iasa desavarsit.

Sa gandim ca Warren Buffett: Cum ne poate ajuta metoda 10-10-10 sa luam cele mai bune decizii

Cu totii vrem sa facem alegerile potrivite. Insa in ziua de azi e destul de greu sa ne facem ordine in viata. Suntem guvernati de deadline-uri si task-uri, asa ca ne stresam, suntem impulsivi si adesea ratam oportunitati care se afla fix sub nasul.

Cele mai bune bancuri cu italieni. Ce ii spune Ion lui il capo di tutti capi la o conferinta a mafiotilor

Pe internet circula mai multe glume pe seama italienilor. Iata mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri pe aceasta tema.

Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Si in acest an, Camera de Comert si Industrie Salaj a acordat premii celor mai puternice firme din judet, in cadrul unei noi editii a Topului Judetean al Firmelor.

Topul celor mai bune zone din Capitala cu locuinte noi pentru corporatisti, in 2017

Conform estimarilor specialistilor din piata rezidentiala, in acest an, au fost si vor fi finalizate multe locuinte noi in Bucuresti, in conditiile in care, la inceputul lui 2017, ar fi fost in lucru si in curs de obtinere a autorizatiei de construire.

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Vizitele periodice la medic, atentia acordata propriului organism si cunoasterea istoricului familial te ajuta sa depistezi din timp posibilele afectiuni. Iata care sunt cele mai tacute dintre acestea!.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )