Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai bune remedii pentru hipertensiune

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii pentru hipertensiune

Este foarte important ca hipertensiunea sa fie controlata medical si orice tratament complementar, care se adauga terapiei sa fie aprobat, mai intai de medicul curant. Sunt cateva plante de un real ajutor in scaderea tensiunii arteriale, recomandate de fitoterapeuti. continuă pe Adevărul

Utile: Sase reguli de aur care te ajuta sa slabesti sanatos; Ce este atacul de rusine si cum sa treci cu bine peste un moment penibil; Cele mai bune leacuri pentru gingii bolnave. Masajul cu miere combate paradontoza

Ce se intampla cu creierul tau daca nu te odihnesti suficient. Cercetatorii atrag atentia ca lipsa somnului are efecte ireversibile asupra creierului. Adevarul din spatele miturilor despre cancerul de san. Statisticile in ceea ce priveste incidenta cancerului de san in randul femeilor sunt ingrijoratoare.

Cele mai bune tratamente naturale pentru hipertensiune

Este foarte important ca hipertensiunea sa fie controlata medical si orice tratament complementar, care se adauga terapiei sa fie aprobat, mai intai de medicul curant. Sunt cateva plante de un real ajutor in scaderea tensiunii arteriale, recomandate de fitoterapeuti.

Cum scapam de GAZUL RUSESC? Care sunt cele mai bune solutii

La Consiliul European, Londra a cerut Uniunii Europene sa reduca dependenta sa de Gazprom. Sunt in lucru mai multe piste. Dar de la vorbe la fapte drumul este destul de lung. Un adevar subliniat inclusiv de expertii.

Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, cele mai bune din toate timpurile

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat cu Ordinul de Merit pe francezul Jean-Claude Killy, coordonatorul din partea CIO al Jocurilor Olimpice de la Soci, in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni la.

Ei au fondat cel mai cunoscut studio de animatie din Romania. Au fost nominalizati la cele mai tari premii pentru efecte speciale

Fratii Andrei 24 de ani) si Vasile Brovcenco 32 de ani) au lansat in 2009 una dintre putinele companii de animatie si efecte speciale de pe piata locala. Iar anul acesta cei doi antreprenori au fost nominalizati la Visual Effects Society VES), cele.

Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

De la faloplastie ori scrotoplastie si pana la implant de pectorali, lipo-gravura sau extractie/implantare unitate foliculara, iata care sunt cele mai inedite operatii estetice la care pot apela barbatii.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua cina intr-un restaurant ce seamana cu stomacul unui extraterestru, in altul special conceput doar pentru doua persoane, sau, poate, chiar in aer? Iata care sunt 5 dintre cele mai inedite restaurante pe care le gasesti in Europa.

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri.

Mii de locuri de munca scoase la bataie de agentii economici. Cele mai multe, destinate persoanelor cu studii medii

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 14. 000 de locuri de munca vacante, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in judetul Cluj si vizeaza persoanele cu studii mediii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )