Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cele mai infricosatoare personaje din desene animate

Adevărul Adevărul,
Cele mai infricosatoare personaje din desene animate

Odata cu trecerea timpului, pe piata divertismentului dedicat copiilor apar din ce in ce mai multe desene animate. Unele contin fie povesti terifiante, fie personaje horror. continuă pe Adevărul

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei .

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Black Friday sau Vinerea Neagra este unul dintre cele mai asteptate evenimente care au loc pe parcursul anului avand in vedere ca, cu ocazia acestuia, preturile a mii de produse devin foarte accesibile.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )