Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai ciudate superstitii la romani. De ce credem in farmece, deochi si in ziua de 13 - explicatiile psihologilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate superstitii la romani. De ce credem in farmece, deochi si in ziua de 13 - explicatiile psihologilor

Romanii sunt superstitiosi prin natura lor. Suntem un popor care crede in farmece, deochi si ne este teama de asa-zisele spirite rele. Psihologii sunt de parere sa superstitiile tin de gradul de educatie, dar si folclorul romanesc. continuă pe Adevărul

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Cei mai mari inventatori romani

Cei mai mari inventatori romani. Romanii au avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea stiintei, inventiile sau descoperirile acestora salvand milioane de vieti. Daca in ziua de azi, Romania este recunoscuta in special pentru programatorii sai, in trecut, cei mai mari inventatori romani au facut descoperiri vitale in medicina sau au uimit lumea cu primele aparate de zbor.

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal

Doi tineridin Rusia si-au riscat libertatea pentru a putea realiza o serie de fotografii incredibile ale unor obiective turistice. Doirusiau demonstrat ca sunt pregatiti sa isi asume orice risc pentru a realiza cele mai reusite fotografii. Dupa cum scrie si publicatia Business Insider, timp de doi ani, Vadim Mahora si Vitali Raskalovim au escaladat unele [] Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat.

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti.

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )