Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai crancene batalii care le-au adus faima voievozilor medievali. Cum au fost striviti otomanii care au invadat tara

Adevărul Adevărul,
Cele mai crancene batalii care le-au adus faima voievozilor medievali. Cum au fost striviti otomanii care au invadat tara

Aflate la portile Occidentului si ale imperiilor din Orient, tinuturile actuale ale Romaniei au fost de-a lungul secolelor locurile unora dintre cele mai crancene razboaie. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Asociatia Romana pentru Smart City ARSCM) a realizat un studiu despre infrastructura smart din Romania si despre cele mai dezvoltate orase de la noi din tara, clasificandu-le pe acestea intr-un top. Bucurestiul nu este pe primul loc.

Faze tari: Resturile unei uriase creaturi marine, gasite pe o plaja din Rusia. Nimeni nu stie ce este; De ce s-a casatorit Hitler nainte de a se sinucide. Un valet dezvaluie cele mai ascunse secrete ale Fuhrerului; Un rechin urias a fost observat cu ajut

Descoperire unica in astronomie: exoplaneta cu atmosfera de metale grele. Savantii au gasit pentru prima data un gigant gazos fierbinte a carui atmosfera este constituita din vapori de fier si titan. Un iPad care a explodat a dus la inchiderea unui magazin Apple. Una dintre locatile cele mai impozante de retail din portofoliul Apple a fost evacuata pe parcursul weekendului.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lanseaza un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubatorde afaceri pentru startup-uri de blockchain si monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi cate jumatate de milion de dolari startup-urilor admise in program, in schimbul unui pachet de 10% din afacere.

Una dintre cele mai vechi companii de produse petroliere isi cere insolventa, dupa 70 de ani de activitate

Una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii cu obiect de activitate de export si import de produse petroliere isi cere insolventa din cauza unei executari silite realizate de Piraeus Bank.

FOTO A inceput constructia Autostrazii gazului BRUA, unul din cele mai mari proiecte de infrastructura din Romania

Judetul Timis beneficiaza de unul dintre cele mai mari proiecte de insfrastructura din Romania. Transgaz a inceput lucrarile de montaj la primele conducte din proiectul BRUA, pe santierul din zona Recas.

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

ALERTA meteo: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai AFECTATE in acest weekend...

Dupa ploile torentiale care au afectat o buna parte a tarii, meteorologii anunta temperaturi foarte ridicate pentru weekend-ul care urmeaza. Maxima de vineri, 24 august, se va opri la 32 de grade, desi atmosfer.

Cele mai frecvente doua greseli pe care le fac barbatii atunci cand poarta costum

Dupa ce a imbracat clienti celebri precum George H. Bush si George W. Bush, Colin Hunter, CEO al marcii dedicate barbatilor Alton Lane incearca sa ii invete pe barbati sa evite nenumaratele greseli la care sunt predispusi atunci cand poarta costum.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in cimitir

De ce Alinuta a fost ingropata intr-o groapa de 50 m? - Deoarece nu a putut fi dezlipita de pe bara tirului care a calcat-o! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )