Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai frumoase aranjamente pentru o gradina de mici dimensiuni

România Liberă România Liberă,
Cele mai frumoase aranjamente pentru o gradina de mici dimensiuni

Atunci cand avem o gradina mica, vrem o aranjam cat mai cochet si in asa fel incat sa ne ofere relaxare in orice moment. Fie ca alegem un mobilier de . continuă pe România Liberă

Smiley, primul artist din Romania cu campanie exclusiva pe musical.ly, una dintre cele mai populare aplicatii pentru adolescenti din intreaga lume

Smiley este primul artist din Romania care are o campanie exclusiva pe musical. ly, aplicatia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori in intreaga lume, care a derulat pana acum campanii similare pentru artisti ca Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj.

FOTO Muzeul Fortificatiilor UNESCO. Turistii pot vedea miniaturi ale celor mai frumoase biserici, dar pot merge si in tururi cu ghid sa le vada pe viu

La acest muzeu turistii pot vedea miniaturile celor mai frumoase fortificatii din Transilvania, toate incluse in patrimoniul UNESCO. Machete au fost realizate de arhitecti care au respectat exact arhitectura bisericilor.

Grecia, Spania, Croatia si Antalya, cele mai cautate destinatii de vara, pana in luna mai

Turistii romani au ales cu precadere Grecia, Spania, Croatia si Antalya, pentru petrecerea vacantei de vara, acestea fiind pana in luna mai cele mai cautate destinatii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat in sejururi de tip charter, circuite si turism individual.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii.

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert 24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

Pentagonul aloca mai multi bani pentru combaterea dezinformarii si propagandei in flancul estic al NATO

Bugetul propus de Pentagon pentru apararea tarilor din flancul estic al NATO, pentru anul fiscal 2018, prevede mai multi pani pentru activitatile de contracarare a actiunilor de dezinformare si propaganda, potrivit documentelor oficiale in acest sens.

Mark Zuckerberg, veste mare pentru prietenii de pe Facebook: Suntem fericiti sa va anuntam ca asteptam inca o fetita (FOTO)

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, traieste cele mai frumoase momente alaturi de sotia sa, Priscilla. Cu toate ca nu a fost nimic planuit, cei doi vor deveni in curand parinti pentru a doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )