Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai frumoase poezii, la Bookfest. Opera lui Ezra Pound

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase poezii, la Bookfest. Opera lui Ezra Pound

Un eveniment editorial de exceptie a avut loc la Bookfest: Opere I, Poezii 1908-1920, de Ezra Pound a fost lansat la standul Humanitas. Poeziile au fost traduse de Mircea Ivanescu si Radu Vancu. Selectia, ingrijirea de editie, cronologia, introducerea si comentariile sunt realizate de Horia-Roman Patapievici. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Cele mai frumoase locuri din Cipru. Destinatii pitoresti in insula Afroditei

Insula are un farmec aparte, dat de amestecul culturii grecesti cu cea turca, iar asta inseamna religii diferite, limbi diferite si traditii complexe. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri din Cipru.

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform.

FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Coreea de Nord ajunge, constant, in cele mai importante ziare si la cele mai renumite televiziuni, dupa ce lanseaza rachete si ameninta Coreea de Sud care este, statistic, de 90 de ori mai bogata.

Mostenirea medievala: cele mai frumoase cetati fortificate din Romania

Pe teritoriul Romaniei exista numeroase cetati fortificate medievale, ce constituie un patrimoniu vital. I storia tumultoasa din spatiul romanesc medieval a facut ca domnitorii si conducatorii sa se.

Mihai Morar si gemenele lui, cele mai simpatice fotografii!

Mihai Morar este fericitul tatic a doua gemene din cale afara de frumoase: Mara si Cezara. Ori de cate ori are ocazia, Mihai posteaza pe retelele de socializare fotografii cu cele doua fetite! .

Incidentele de securitate din retelele telecom au crescut in 2014, dar conexiunile afectate s-au redus la jumatate: Judetele cu cele mai multe incidente

359 de incidente cu impact semnificativ au afectat in anul 2014 securitatea si integritatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, numarul total de conexiuni afectate 8. 821) fiind cu peste 50% mai mic fata de cel raportat in anul 2013 19. 831 conexiuni), a anuntat joi autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Cele mai multe conexiuni afectate de incidente in 2014 au fost cele de telefonie mobila, urmate de serviciile de internet mobil, iar cele mai multe incidente de securitate au avut loc in Bucuresti, Constanta, Dolj si Teleorman. Anul trecut un incident de securitate a afectat in medie 24. 615 conexiuni, de trei ori mai putine decat in anul 2013, iar durata medie a unui incident a fost de 4 ore.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care isi doresc un tatuaj ar trebui sa se documenteze bine inainte de a-si insemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea celor care decid sa-si faca un tatuaj sunt legate de durerea resimtita in timpul picturii cu acul si de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope, condamnat la inchisoare

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din Ploiesti, Zamfir Sandu, zis Austrianu, si mai multi membri ai familiei acestuia au fost condamnati la pedepse pe pana la sase ani de detentie intr-un.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )