Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

Cele mai bune exercitii pentru piept

Bustul este o parte a corpului care merita toata atentia in timpul antrenamentelor. Muschii din aceasta zona, numiti pectorali, pot fi tonifiati cu ajutorul unor exercitii practice, usor de executat si eficiente. Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru piept.

Cele mai fierbinti locuri de repaus ale Bucurestiului, la 1920. Calea Victoriei, echivalentul Centrului Vechi

In perioada interbelica, in centrul distractiei in Bucuresti se afla Calea Victoriei, acolo unde se aliniau cele mai cunoscute baruri, cofetarii si restaurante din oras. Adevarul va prezinta astazi modul in care se distrau bucurestenii intre cele doua razboaie mondiale.

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

Au inceput controalele marilor averi. Care sunt primele judete vizate de ANAF

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele.

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Cele mai ciudate credinte populare ale romanilor legate de astri: de ce cad stelele si care este semnificatia eclipsei de luna

Nenumarate superstitii si credinte populare romanesti au explicat in trecut existenta cerului, a lunii, soarelui si stelelor. Povestile astrilor sunt dintre cele mai fascinante, iar multe dintre ele au dat nastere unor obiceiuri care se pastreaza si in prezent.

Cele mai mici maimute din lume

Cele mai mici maimute din lume. Maimutele fac parte din categoria mamiferelor care atrag intotdeauna atentia fie ca acestea se afla in libertate, in parcuri naturale, fie ca sunt la gradini zoologice.

Ce mistere ascund cele mai frumoase trasee din Banat: Trans-Semenilicul si cheile cascadei Bigar iti taie respiratia

Chiar daca foarte multe drumuri care sunt o adevarata rusine, Banatul are si sosele frumoase, numai bune pentru trasee cu bicicleta sau cu masina. Plasat intr-un top al celor mai frumoase sosele din Romania, Trans Semenicul este o atractie importanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )