Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

Antena3 Antena3,
Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

La 24 aprilie 2015, a fost data publicitatii editia 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luand in calcul 158 de tari pentru intervalul . continuă pe Antena3

Record mondial pentru cea mai lunga aniversare din lume. Un tanar si-a serbat ziua de nastere timp de 46 de ore

Un tanar din Germania a stabilit un record mondial inedit: el este persoana care a avut cea mai lunga aniversare din lume.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

Tranzactiile (fara oferte publice) au atins cea mai mare valoare din ultimele 12 luni

Indicele principal al BVB, BET, a urcat la maximele ultimilor sapte ani, valoarea tranzactiilor cu actiuni fara oferte publice) a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, iar capitalizarea bursiera a companiilor listate la BVB a atins un nou maxim istoric, de 154,2 miliarde lei aproape 35 miliarde euro), arata raportul Bursei de Valori Bucuresti BVB) pe luna iulie, remis azi redactiei.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Cele mai mici maimute din lume

Cele mai mici maimute din lume. Maimutele fac parte din categoria mamiferelor care atrag intotdeauna atentia fie ca acestea se afla in libertate, in parcuri naturale, fie ca sunt la gradini zoologice.

Stelian Tanase, scrisoare deschisa catre principalii lideri politici: TVR traverseaza cea mai dificila perioada din istorie

Stelian Tanase, presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv) semneaza o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta si principalilor lideri politici in care le solicita o discutie de urgenta cu privire la situatia grava in care se afla TVR, potrivit Paginademedia. ro.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

Mesajele secrete ascunse in logo-uri celebre. Ce semnificatie au cele mai cunoscute sigle din lume

Siglele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume ascund, uneori, semnificatii pe care nu toti clientii lor le percep instantaneu. Cand ajung sa o faca, insa, imaginea companiei are, de cele mai multe ori, de castigat de pe urma creativitatii celor care au creat aceste logo-uri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )