Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Adevărul Adevărul,
Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Preparatele de post trebuie sa fie hranitoare si gustoase, lucru posibil daca tinem cont de ingredientele folosite. Printre cele mai nutritive, dar si satioase se numara ciupercile, fasolea si nautul, pe baza carora se pot pregati mancaruri consistente si bune. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

Cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume

Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun. Iata cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume. Ele pot fi.

Piata Unirii ramane zona cu cele mai ridicate preturi pentru trei camere

Cele mai ridicate preturi solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti raman in zonele centrale, Unirii, cu 127. 000 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell.

Cele mai scumpe apartamente cu trei camere din Bucuresti se gasesc in zona Unirii

Cele mai ridicate preturi solicitate pentru apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti raman in zona centrala, Unirii, cu 127. 000 de euro, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anuntul Telefonic.

Cum scapam de flash-urile nocive care revin obsesiv in minte. Cele mai comune cauze ale stresului post-traumatic

Trairea unui eveniment major care implica amenintarea cu moartea sau vatamare corporala grava, asistarea ca martor la un eveniment de aceeasi natura care-i priveste pe cei din jur sau primirea unei vesti zguduitoare sunt urmate, de foarte multe ori, de un stres care ne poate schima cursul vietii.

Cele mai cool mame de la Hollywood

Cele mai cool mame de la Hollywood stiu sa imbine perfect cariera cu jobulde mama si sa fie, in acelasi timp, elegante, rafinate si sa iasa mereu in evidenta. Nu e usor si, probabil, nici ieftin. O armata de oameni - antrenori de fitness, nutrinionisti, stilisti si make-up artisti - lucreaza intens pentru ca divele sa arate mereu perfect cand ies in lumina reflectoarelor.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Ne plac filmele de groaza, dar prea putine sunt intr-adevar reusite. Anul acesta se anunta bogat in astfel de productii, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme de groaza din 2016, pe care nu ar trebui sa le ratezi, mai ales daca te pasioneaza genul. Cele mai bune filme de groaza [].

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si.

Ce angajari fac cele mai mari companii din industria auto

Industria auto reprezinta unul dintre domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniu si angajarile pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )