Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Ne plac filmele de groaza, dar prea putine sunt intr-adevar reusite. Anul acesta se anunta bogat in astfel de productii, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme de groaza din 2016, pe care nu ar trebui sa le ratezi, mai ales daca te pasioneaza genul. Cele mai bune filme de groaza []. continuă pe Playtech

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

S-au pus in vanzare biletele pentru Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului VIDEO

Filmul Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 25 martie, iar biletele pentru primele proiectii au fost puse in vanzare in cinematografele din toata tara.

Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Preparatele de post trebuie sa fie hranitoare si gustoase, lucru posibil daca tinem cont de ingredientele folosite. Printre cele mai nutritive, dar si satioase se numara ciupercile, fasolea si nautul, pe baza carora se pot pregati mancaruri consistente si bune.

Seful misiunii FMI: Legea darii in plata poate periclita dreptul la proprietate, exista masuri mai bune pentru clienti

Legea darii in plata, in forma adoptata de Senat, poate periclita dreptul la proprietate si submina increderea investitorilor straini in economia romaneasca, a declarat luni Reza Baqir, seful misiunii FMI pentru Romania, in cadrul conferintei in care a prezentat concluziile vizitei efectuate la Bucuresti in perioada 2-15 martie. Baqir considera ca exista masuri mai bune pentru a-i proteja pe clientii bancilor aflati in dificultate.

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si.

Cele mai mari companii din industria auto si angajarile pe care le fac

Industria auto reprezinta una din domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniul si angajarile pe care.

Ce angajari fac cele mai mari companii din industria auto

Industria auto reprezinta unul dintre domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniu si angajarile pe.

Un sef de la Rutiera a dat una dintre cele mai inedite spagi: un pat

Seful Biroului Rutier din Vaslui a dat una dintre cele mai inedite spagi din istoria dosarelor DNA: un pat din lemn de frasin. Cel care ar fi primit mita este un comisar-sef de la Bucuresti care fusese in.

Trucuri simple pentru a scapa de dureri de cap atroce. Care sunt cele mai eficiente ceaiuri impotriva cefaleei

Cefaleea este una din cele mai frecvente dureri ale omului modern. Exisa cateva metode pentru a combate cefaleea fara a inghiti un pumn de pastile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )