Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta. continuă pe Hotnews

Cele mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, inaintea negocierilor de joi (sinteza)

Desi Noul Cod fiscal nu a fost publicat in Monitorul Oficial,o sinteza a celor mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, a fost realizata de Cristi Rapcencu, lector universitar la ASE, membru al CECCAR si coordonator al activitatii in cadrul firmei de contabilitate si consultanta SR Accounting Leader. Consideram ca dezbaterile care vor avea loc cu ocazia retrimiterii acestuia in Parlament vizeaza oportunitatea reducerii TVA de la 24% la 19%. In rest, toate modificarile de fond si de forma vor ramane asa cum au fost aprobate initial de catre Parlament in luna iunie, mai spune Rapcencu. Sinteza facuta de el e impartita in modificari in 6 domenii cheie: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. Pe 24 august va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte. Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile. Vezi mai jos o sinteza a principalelor modificari ale Codului.

Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal. Seful.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai puternice 10 tari din lume (raport)

Romania figureaza pe pozitia 49 din 80 de state luate in calcul. Indexul se calculeaza complex, tine cont de prezenta economica a tarii, de cea militara, de fluxurile migratorii, dar si de indicatori privind turismul, dezvoltarea ITC si multe alte criterii. In final, se pondereaza fiecare indicator si rezulta un indice global dupa care spaniolii de la Elcano Royal Institute publica anual clasamentul celor mai puternice state. In editia din 2015, primele 3 locuri sunt ocupate de SUA, Marea Britanie si Germania. China e pe locul al patrulea, iar rusii sunt pe pozitia a sasea.

Povestea Bisericii Sfanta Vineri, printre cele mai vechi monumente de arhitectura din Romania ramase in picioare

Biserica Sfanta Vineri din cadrul Complexului National Curtea Domneasca din Targoviste este unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din tara. Constructia este singurul monument cunoscut pana in prezent in arhitectura Tarii Romanesti care dateaza de la mijlocul secolului al XV-lea 1571) si care a ramas in picioare.

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Pasionatii de documentare istorice au cateva productii interesante de vazut in aceasta seara. Iata o parte dintre cele mai atractive documentare istorice din program TV de azi:.

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

REVISTA BLOGURILOR. Care sunt criteriile pentru alegerea celei mai importante persoane din mediul online romanesc

De pe bloguri, vineri, aflam care sunt criteriile de alegere ale celei mai importante persoane din mediul online romanesc, dar si ce diferente exista intre infrastructura rutiera romaneasca si cea americana.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )