Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, inaintea negocierilor de joi (sinteza)

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, inaintea negocierilor de joi (sinteza)

Desi Noul Cod fiscal nu a fost publicat in Monitorul Oficial,o sinteza a celor mai importante modificari care vizeaza Noul Cod fiscal, a fost realizata de Cristi Rapcencu, lector universitar la ASE, membru al CECCAR si coordonator al activitatii in cadrul firmei de contabilitate si consultanta SR Accounting Leader. Consideram ca dezbaterile care vor avea loc cu ocazia retrimiterii acestuia in Parlament vizeaza oportunitatea reducerii TVA de la 24% la 19%. In rest, toate modificarile de fond si de forma vor ramane asa cum au fost aprobate initial de catre Parlament in luna iunie, mai spune Rapcencu. Sinteza facuta de el e impartita in modificari in 6 domenii cheie: impozitul pe profit, cel pe venit, microintreprinderi, contributii sociale, TVA, impozite si taxe locale. Pe 24 august va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte. Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile. Vezi mai jos o sinteza a principalelor modificari ale Codului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal. Seful.

Oprire de apa, miercuri, pe una dintre cele mai importante strazi din Galati

Intreruperea va dura noua ore, intre 8,00-17,00, si este cauzata de lucrarile de cuplare a consumatorilor din zona la noua conducta magistrala. Apa Canal SA recomanda clientilor ei sa-si faca din vreme provizii de apa potabila.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

Cele mai proaste filme cu cele mai mari bugete de productie VIDEO

Realizarea unui film poate fi extrem de costisitoare, iar uneori investitia se dovedeste a fi un succes, dar exista si cazuri in care este un esec total. Site-ul cheatsheet. com a intocmit o lista a celor mai scumpe filme care au dezamagit.

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

Caru' cu Vedete: Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa; Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara; A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate. Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )