Libnet.ro
UNICEF

12:16

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Adevărul Adevărul,
Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Pasionatii de documentare istorice au cateva productii interesante de vazut in aceasta seara. Iata o parte dintre cele mai atractive documentare istorice din program TV de azi:. continuă pe Adevărul

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu ori Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Andreea Esca sau Alexandru Ciucu si pana la Andreea Raicu ori Daniel Buzdugan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Filme de actiune. Cele mai interesante pelicule de azi la TV

Programul TV de azi anunta cateva filme de actiune interesante. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra pentru seara aceasta.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Cele mai rezistente flori pentru buchetul de mireasa

Cele mai rezistente flori pentru buchetul de mireasa. O nunta perfecta este formata din zeci de detalii de care trebuie sa tinem cont. Un aspect important pentru orice mireasa este rezistenta buchetului de flori ales pentru ziua cea mare. Dincolo de trucurile folosite pentru a prelungi viata buchetului puteti opta de la bun inceput pentru tipurile de flori care fac fata conditiilor vitrege.

Cele mai multe tranzactii online cu cardul sunt realizate de bucuresteni

Mai mult de jumatate din tranzactiile online cu cardul procesate in primul semestru au fost realizate din Bucuresti, barbatii fiind cei care au initiat cele mai multe operatiuni online prin card, cu peste 60% din numarul total, potrivit furnizorului de servicii de plati mobile NETOPIA mobilPay.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon.

Povestea Bisericii Sfanta Vineri, printre cele mai vechi monumente de arhitectura din Romania ramase in picioare

Biserica Sfanta Vineri din cadrul Complexului National Curtea Domneasca din Targoviste este unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din tara. Constructia este singurul monument cunoscut pana in prezent in arhitectura Tarii Romanesti care dateaza de la mijlocul secolului al XV-lea 1571) si care a ramas in picioare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3397 seconds )