Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Oscar 2016. Castigatorii premiilor Oscar nu au fost mereu cei doriti de public sau speculati de analisti. Unele dintre cee mai surprinzatoare decizii ale Academiei americane de film au ecouri pana in prezent si arata predilectia institutiei de a da peste cap orice pariuri. continuă pe Adevărul

Oamenii au scris care sunt cele mai mari regrete ale lor. Toti au avut ceva in comun. Rezultatul impresionant al experimentului

Locuitorii orasului New York au fost invitati sa scrie cu creta, pe o tabla instalata pe un gard din centrul metropolei, care sunt cele mai mari regrete ale lor. La inceput, fiecare mesaj parea unic. Pana la.

Acestea sunt cele mai avansate microcipuri din lume folosite de NASA

NASA are o caracteristica unica in lume: nu are nicio problema sa fie folosita drept platforma de testare pentru cele mai avansate tehnologii din lume, totul pe bani grei. Iar noile microcipuri, aparent, nu fac nici o exceptie. Acum o luna, am anuntat cu un oarecare entuziasm aparitia primului cip optic, sau cum spun americanii, [].

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba.

Presa britanica: Atractie turistica la Chisinau, descoperita intr-un tur infiorator prin cele mai mari cimitire ale Europei

Un tur infiorator prin cele mai mari mari cimitire din Europa a scos la iveala existenta cimitirului Sfantul Lazar sau Doina, care se afla in Chisinau, Republica Moldova - o atractie turistica deosebita cu randuri de cruci de fier, coroane de flori colorate si tablouri pictate pe pietre funerare, se arata intr-un reportaj realizat de publicatia britanica Daily Mail.

Motivul pentru care unul dintre cele mai controversate personaje din Timisoara a fost lasat in libertate. Procurorul care a cerut arestarea a frizat abuzul

Razvan Nedelcu, patronul firmei ingerii Galbeni, a ajuns unul din cele mai controversate personaje din Timisoara pentru haiducia pe care a instituit-o in parcarile pe care le detine. Procurorii i-au pus pe Nedelcu si sotia sa sub acuzare pentru santaj in 16 dosare si au cerut arestarea. Judecatorii au respins cererea de arestare, aratand ca procurorii nu au probe.

Timp primavaratic in februarie. Vor fi cele mai inalte temperaturi din ultimii 15 ani

Vremea se incalzeste treptat, iar in cateva zile temperaturile vor ajunge pana la +15 grade Celsius, in regiunile din sud, fiind cele mai inalte valori inregistrate in ultimii 15 ani.

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014.

Raspunsul minunat dat de o celebra gimnasta din Romania unei companii de telefonie mobila

Daniela Silivas este una dintre cele mai mari gimnaste din istoria sportului. Iar cei de la Orange s-au gandit sa rememoreze pe pagina lor de internet performantele marii campioane intr-un portret amplu. Numai ca.

Orasenii care vor neaparat sa fie tarani. Disperati ca au de platit taxe mai mari, locuitorii din doua orase sucevene vor sa-si transforme localitatile in comune

Primarul orasului Liteni, Tomita Onisii, si primarita de la Dolhasca, Maria Cojocaru, ambii din judetul Suceava, au anuntat ca vor organiza referendumuri pentru ca orasele pe care le conduc sa redevina comune. Supararea primarilor de orase mici au aparut din cauza prevederilor continute in Noul Cod Fiscal care duc la cresterea cu pana la 500% a impozitelor si taxelor platite de locuitorii acestor unitati administrativ-teritoriale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )