Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Antena3 Antena3,
Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam anumite. continuă pe Antena3

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

Creatorul uneia dintre cele mai mari inventii din secolul XX a murit: Cine a fost Charles Townes

Numele Charles Townes poate nu-ti spune multe, dar el este inventatorul uneia dintre minunile tehnicii din istoria omenirii. La mijlocul secolului al XX-lea el a creat laserul, folosit in tot felul de domenii in prezent. Charles Townes a murit recent la varsta de 99 de ani. Charles Townes a castigat in 1964 premiul Nobel in [].

Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Sexul occazional este mai placut in concedii decat acasa, iar multi calca stramb chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacante starnesc spiritul aventurier mai mult decat altele.

20 de clienti pe zi si tentatia unui castig de 8.000 de euro: viata in Paradise, unul dintre cele mai mari bordeluri din Germania

Paradise este departe de a fi raiul pe pamant pentru prostituatele care lucreaza in Stuttgart, in mod legal, Germania fiind una dintre tarile europene unde prostitutia a fost legalizata in 2002. Un milion de barbati apeleaza in fiecare an la serviciile bordelurilor inregistrate in Germania, castigurile din industrie fiind estimate la 18 miliarde de euro pe an.

Cele mai banoase zodii: nativii care au noroc chior la bani

Cele mai banoase zodii. Relatia cu banii este influentata de astre in cazul fiecarei zodii, insa anumiti nativi au o legatura aparte cu zona financiara, ceea ce inseamna ca detin capacitatea de a face bani fara sa depuna foarte multe eforturi.

Noul premier grec declara razboi turismului all-inclusive. Taxe mai mari pentru hotelurile care ofera aceste servicii

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, vrand sa incurajeze revenirea la turismul traditional. Tsipras sustine ca serviciile all-inclusive indeparteaza.

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit. Tocmai de aceea este indicat sa stim care sunt cele mai clare simptome, avand in vedere ca ficatul, cel mai mare organ din corp, care cantareste.

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )