Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cate o singura persoana pe site, scrie playtech. ro. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum. continuă pe Antena3

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Faze Tari: Mare-i gradina Domnului! Un primar s-a casatorit cu un aligator. Animalul a fost imbracat in mireasa; Un print saudit isi doneaza intreaga avere: 32 de miliarde de dolari; De 14 ani blugii de firma se fac dupa fundul ei

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri. Un pescarus a provocat un accident in lant pe o autostrada din Istanbul. Cum s-a intamplat totul. Un pescarus ratacit pe o autostrada de la intrarea.

Cele mai ciudate si absurde legi. Risti sa faci inchisoare daca nu STII ASTA!

Daca te crezi un geniu, sau ai impresia ca le stii pe toate, lista de mai jos cu lucruri interzise iti va spulbera orice asteptare. Potrivit descopera. ro, daca in Elvetia este illegal sa trantesti portiera.

Cele mai ciudate superstitii la romani. De ce credem in farmece, deochi si in ziua de 13 - explicatiile psihologilor

Romanii sunt superstitiosi prin natura lor. Suntem un popor care crede in farmece, deochi si ne este teama de asa-zisele spirite rele. Psihologii sunt de parere sa superstitiile tin de gradul de educatie, dar si folclorul romanesc.

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari. Bancile comerciale au lansat in ultimii ani mai multe carduri de debit dedicate pensionarilor, oferind o serie de avantaje, cel mai important dintre acestea fiind comisionul zero pentru retragerea de numerar de la bancomate. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai avantajoase carduri pentru pensionari.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Care sunt cele mai frumoase.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2014-2015. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, miercuri, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2014-2015. In competitie au fost inscrise 247 de proiecte. Premiul la sectiunea Arhitectura rezidentiala - locuinte individuale a fost castigat de arhitectii Mihai si Adela Ene pentru o casa de 280 mp realizata intr-un sat din judetul Prahova. La capitolul Arhitectura socio-culturala premiul a fost castigat de arhitectii Adrian Cristescu si Sorin Ciomartan pentru Stejarii Country Club.

Cele mai mari motoare de cautare de pe internet

Cele mai mari motoare de cautare sunt utilizate de milioane de oameni zilnic si ofera cateva functionalitaticheie. Atunci cand vine vorba de motoare de cautare, majoritatea utilizatorilor nu isi doresc o gama extrem de variata. Sunt foarte putini cei care schimba motorul de cautare preferat, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care Google a [] Cele mai mari motoare de cautare de pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

OMM: Valul de caldura care afecteaza Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Organizatia Meteorologica Mondiala OMM) semnaleaza ca valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu si este neobisnuit pentru ca a aparut.

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )