Libnet.ro
UNICEF

12:15

Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Antena3 Antena3,
Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Obiectele de artizanat, realizate cu multa migala, au reusit sa capteze atentia tuturor, printr-un program inedit. Asociatia Mesteshukar Butiq le-a scos din nou la lumina si le-a reinterpretat. Talentul mai. continuă pe Antena3

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie.

Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO]

La cativa ani dupa decesul lui Steve Jobs, se pare ca va aparea primul documentar pentru cei care il urasc pe fostul CEO Apple. Daca ati avut vreodata vreun semn de intrebare legat de modul in care Steve Jobs a reusit sa fie atat de eficient la carma uneia dintre cele mai puternice companii din [] Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii incep sa inlocuiasca produsele luate in timpul creditelor cu buletinul: Vanzarile de electrocasnice mari au crescut cu aproape 20% in primul semestru din 2015

Piata locala de electrocasnice mari a inregistrat in primul semestru din 2015 o crestere cuprinsa intre 17 si 20% comparativ cu acelasi interval din anul trecut, informeaza zf. ro. Potrivit lui Victor.

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari, depasind Toyota, informeaza Bloomberg. Astfel, exista sanse ca germanii sa isi indeplineasca.

Tenismanul Benoit Paire a castigat primul titlu din cariera sa

Tenismanul francez Benoit Paire, locul 62 mondial, a castigat duminica primul titlu din cariera sa, la Bastad Suedia), in circuitul ATP, turneu cu premii in valoare de 439. 405 euro. Pe zgura suedeza, Benoit.

Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

Un autocar cu 52 de locuri din Romania s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza).

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a realizat o analiza prin care arata ca universitatile percep sume aberante de la viitorii studenti. Tinerii spun ca banii nu ar justifica.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )