Libnet.ro
UNICEF

08:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La film

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La film

Cum au tradus moldovenii titul filmului Bodyguard ? Strajerul . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sticla

Tatal si fiul la masa, mananca. Fiul s-a intins dupa un cartof si a atins sticla cu tuica, care s-a clatinat dar n-a cazut. Fiul razand): Tata, uite, sticla aceasta tocmai a fost la un pas de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Divina

Un muntean care avea o prietena moldoveanca ii face acesteia o declaratie de dragoste: - Iubito esti divina! la care ea ii raspunde: - Nu, nu amandoi suntem di vina! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Golanii

Un moldovean vine la munca dis-de-dimineata cu un ochi umflat, schiopatand si cu mana in ghips. Seful, mirat, il intreaba ce s-a intamplat. - Ah, nimic deosebit, raspunde moldoveanul. - Cum nimic domnule, cand.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Curiozitati

- Iubitule , cand o sa mai facem si noi dragoste ? - Eu maine . Tu ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in bucatarie

Doua blonde in bucatarie. Una invartea un ou intreg in tigaie. Cealalta o intreaba: - Ce faci? - Omleta! - Ma da toanta mai esti, ai uitat sa aprinzi aragazu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a spus? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )