Libnet.ro
UNICEF

12:30

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Curiozitati

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Curiozitati

- Iubitule , cand o sa mai facem si noi dragoste ? - Eu maine . Tu ? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vie

Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea. Femeia fuge disperata, fuge ca si cum ar fi urmarita de.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bile

Intr-un bloc era o cutie. In cutie erau doua bile. E un cutremur si blocul se darama. Bilele fac poc poc! De ce fac poc poc? Fiindca daca erau trei bile faceau poc poc poc! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Trenul

Pe cararea de la moara Frumos calca o domnisoara. trenul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in bucatarie

Doua blonde in bucatarie. Una invartea un ou intreg in tigaie. Cealalta o intreaba: - Ce faci? - Omleta! - Ma da toanta mai esti, ai uitat sa aprinzi aragazu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a spus? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La film

Cum au tradus moldovenii titul filmului Bodyguard ? Strajerul .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )