Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de intrare! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

Doi politisti intra cu masina intr-un copac. Primul: Ba, uite in ce fel e masina, e zob! Al doilea: Da ba, dar priveste partea buna. Primul: Care? Al doilea: O sa fim promovati.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

Un politist s-a urcat incaltat pe masa sa schimbe un bec. Sotia ii spune: - Trebuia sa pui macar un ziar pe masa - Nu-i nimic, si asa ajung ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Studentul

Care-i cel mai nou si mai bun banc sec? Un student si-a cumparat un apartament.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

Mama o dojeneste pe Alinuta: - Nu te mai juca cu foarfeca! Faci numai degete pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Palinca

Un oltean i se lauda unui ardelean: - Bre, facui o palinca de 38 de grade. - Ma omule, spuse ardeleanul, aceia-i febra, nu palinca. Palinca-i de la 50 de grade in sus.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: insuratul

Ion vine la taica-sau acasa. -Tata, eu vreau sa ma insor cu Ianos! -Ma, Ioane, tu esti nebun? -Nu sunt nebun, dar eu pe Ianos il iubesc. Am crescut impreuna, suntem ca fratii si vreau sa ma insor cu el. -Ma, Ioane, nu po.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Rochita

Alinutza: Mama, mama, pot sa-mi cumpar o rochita noua? Mama: Da, dar sti ca nu o poti imbraca peste plamanul arificial .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Avionul

Era un moldovean si cu un maghiar. Moldoveanul venea de la o plimbare si se intalneste cu ardeleanul. Ardeleanul il intreaba: Unde ai fost moldovene? Pai am fost la furat. Si ce ai furat? Pai am furat avioa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )