Libnet.ro
UNICEF

20:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Muzica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Muzica

Un nebun se plimba prin curtea spitalului cu o sfoara de care era legat un CD. Ce faci cu sfoara aia?, intreaba doctorul. La care nebunul, smecher: Trag muzica! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Punctaj

Care e asemanarea si deosebirea intre Garcea si James Bond? Asemanarea: amandoi au 007 la dosar. Deosebire: la James Bond e indicativ, la Garcea e IQ.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe autostrada

I: Stiti ce face o blonda cu o coala de hartie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti? R: Conduce un A4! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La plaja

Pe malul unui lac, un politist ii zice unei tinere: - Domnisoara, aici este interzisa baia! - Dar de ce nu mi-ati spus asta inainte de a ma dezbraca? - Pentru ca dezbracatul nu e.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cadere

In un spital de nebuni: Intra doctorul in camera nebunilor si deseneaza o usa pe perete. Nebunii se uita curiosi la perete dupa care doctorul spune: Baieti, deschiceti usa! Toti nebunii au sarit si au inceput sa traga.

Cele mai bune bancuri cu soferi. Cum se scuza un preot cand este prins beat la volan

Soferii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care-i au protagonisti pe conducatorii auto.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai tare GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )