Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai tari companii care pot schimba cu totul industria alimentara

Playtech Playtech,
Cele mai tari companii care pot schimba cu totul industria alimentara

Un viitor durabil prin alimentele pe care le consumam este vital pentru dezvoltarea noastra. Si aici intervin aceste idei. Aceasta importanta care se ofera domeniului este dovedita si de. continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU NUNTASI: Ce inseamna cand prinzi buchetul miresei...

Buchetul O tanara prinde buchetul cu flori la nunta colegei. Se indreapta bucuroasa spre prietenul ei: Stii ce inseamna asta? Da. Cateva zile nu-ti mai cumpar.

CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: - Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti!

Conferinta Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist. - Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITICIENI: Mincinoasa marturie

Mincinoasa marture - Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa? - Da, domnul ministru a spus ca imi da 150 de milioane. in campanie Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu.

CELE MAI TARI BANCURI CU SOTII: - La ora asta se vine?!

La supermarket Doi barbati, la supermarket, isi lovesc, din greseala, carucioarele. - Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!, se scuza primul. -Nu-i nimic. Si eu ma uitam dupa a mea,.

Au fost descoperite cele mai vechi unelte europene din os - Cand au fost facute si ce ne spun despre oamenii de atunci

Intr-un sit arheologic din Marea Britanie au fost descoperite cele mai vechi unelte din os gasite pe teritoriul european, datand de acum 500. 000 de ani. Se presupune ca un grup de 30-40 de oameni au transat un cal si au consumat si folosit absolut totul. Situl de la Boxgrove, in regiunea West Sussex, este extraordinar prin numeroasele detalii despre oamenii de acum jumatate de milion de an si despre obiceiurile lor.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )