Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai vizitate tari din Europa: Cum ti se par cifrele Romaniei?

Adevărul Adevărul,
Cele mai vizitate tari din Europa: Cum ti se par cifrele Romaniei?

Mai multi turisti si-au facut vacantele in Europa anul trecut, arata datele publicate deEurostat, din care reiese ca numarul total al innoptarilor in Uniunea Europeana a crescut la 2,6 milioane +1,6), iar cel al vizitatorilor straini la 1,18 4,8%). continuă pe Adevărul

Topul celor mai vizitate tari din Europa. Afla unde se claseaza Romania

Mai multi turisti si-au facut vacantele in Europa anul trecut, arata datele publicate de Eurostat , din care reiese ca numarul total al innoptarilor in Uniunea Europeana a crescut la 2,6 milioane +1,6), iar cel al vizitatorilor straini la 1,18.

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Londra: cat costa sa locuiesti in unul dintre cele mai scumpe orase din lume

Chiria in Londra e dubla fata de orice alt oras din Marea Britanie. Chiria medie pentru UK este de 665 de lire lunar. in Londra, chiriasii platesc in medie 1 516 lire pe luna.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Honduras, tara unde se petrec cele mai multe crime

In ciuda celor mai vechiculate opinii, tari precum SUA, Rusia sau chiar Mexic sunt departe de primele locuri intr-un clasament al statelor unde se petrec cele mai multe crime.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Care sunt cele mai populare formate de publicitate online, versus rata de click

Agentia de cercetare Gemius a publicat raportul gemius AdMonitor, aferent trimestrelor 2 si 3 din 2013, care prezinta clasificarea celor mai populare formate de publicitate online si o gama larga de indicatori pentru campaniile online din Europa.

Traficul aerian ar putea fi perturbat in mai multe tari europene din cauza unei greve

O greva de doua zile, care incepe astazi, a controlorilor europeni de trafic aerian ar putea duce la perturbari importante in transportul aerian din mai multe tari, in special in Italia si Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )