Libnet.ro
UNICEF

18:45

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

B1 B1,
Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza. continuă pe B1

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters.

Cea mai rece dimineata din aceasta toama: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai rece dimineata din aceasta toamna: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai grava furtuna de nisip inregistrata de-a lungul anilor - VIDEO

Cea mai grava furtuna de nisip inregistrata de-a lungul anilor a afectat marti nordul si estul Libanului, lasand in urma cel putin doi morti, iar circa 750 de persoane au ajuns la spital cu dificultati de.

GALERIE FOTO. Chipul lui Van Gogh si alte figurine GIGANTICE din flori, la cea mai mare parada a Florilor din Olanda

Chipul artistului olandez Vincent Van Gogh si 18 elemente din picturile lui au fost recreate din flori dahlia, in dimensiuni uriase, pentru cea mai mare parada de flori din Olanda, care a avut loc in orasul Zundert.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )