Libnet.ro
UNICEF

21:30

Celebrul trio Il Volo concerteaza pentru prima data in Romania

Adevărul Adevărul,
Celebrul trio Il Volo concerteaza pentru prima data in Romania

IL VOLO, cel mai cunoscut trio Italian din lume, viziteaza pentru prima data Romania. Concertul celor trei artisti italieni face parte din turneul mondial The best of 10 years si va avea loc pe15 iulie 2020, la Sala Palatului din Bucuresti un spectacol care a obtinut cele mai bune rezultate din minunata lor cariera de 10 ani. continuă pe Adevărul

CELEBRUL TRIO IL VOLO CONCERTEAZA PENTRU PRIMA DATA iN ROMANIA!

IL VOLO, cel mai cunoscut trio Italian din lume, viziteaza pentru prima data Romania.

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

Greva ia amploare in Franta: Sindicatele s-au unit pentru prima data pentru a protesta fata de reforma pensiilor in timp ce transportul public este paralizat, accidentele pe doua roti au crescut cu 40% la Paris

Zeci de mii de persoane protesteaza marti in Franta impotriva reformelor de pensii, pentru prima data la apelul sindicatelor, in a treisprezecea zi de manifestatii, paralizand transportul public, relateaza AFP. in acest context, accidentele pe doua roti scuter, trotinete si biciclete) au crescut cu 40% in Paris de la inceputul grevei, din cauza ca tot mai multe persoane neexperimentate sunt obligate sa aleaga mijloace de transport neconventionale pentru a traversa orasul.

VIDEO All I want for Christmas is you, pe primul loc in topul Billboard pentru prima oara in 25 de ani

All I Want for Christmas is You, hitul lansat in urma cu 25 de ani de cantareata americana Mariah Carey, s-a situat pentru prima data pe primul loc in topul Billboards Hot 100, potrivit billboard. com.

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel .

De la ce varsta canta Vladuta Lupau. Prima data pe o scena, cand inca nici nu pasise la scoala

Vladuta Lupau, in virsta de 25 de ani, este in momentul de fata un artist implinit, fiind deja cunoscuta atat pe plan national, cat si pe plan international. Artista recunoaste ca ii este greu sa se imparta intre zecile de concerte si spectacole, insa o face cu mare drag. Drumul ei spre succes, asa cum .

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )