Libnet.ro
UNICEF

05:00

Centru privat de dializa din Bucuresti, inchis dupa ce 9 persoane au fost confirmate cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Centru privat de dializa din Bucuresti, inchis dupa ce 9 persoane au fost confirmate cu coronavirus

DSP a anuntat miercuri inchiderea unui centru de dializa privat din Bucuresti dupa ce o ancheta epidemiologica a relevat faptul ca un numar de 9 persoane au fost infectate cu noul coronavirus. in punctul de lucru au fost prelevate un numar de 40 de probe. Pentru 20 de probe au fost primite rezultatele, 9 au fost confirmate pozitiv, au transmis autoritatile. continuă pe Adevărul

9 persoane confirmate cu COVID-19 la un centru de dializa din Capitala. Activitatea a fost suspendata

O ancheta epidemiologica a fost demarata la un centru privat de dializa din Capitala, dupa ce, la unul din punctele de lucru, au fost raportate 9 cazuri de infectie cu coronavirus.

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate.

Coronavirus: O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta Prima decizie luata in baza noii ordonante militare

O femeie din Bucuresti care era izolata la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuinta aflata la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sambata noapte, iar femeia a fost preluata de politisti si dusa intr-un centru de carantina, asa cum prevede ordonanta militara emisa cu o zi in urma, prin care cei care nu respecta autoizolarea sunt plasati automat in carantina institutionalizata.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

VIDEO impartasire fara atingere in vremuri de epidemie la o biserica din Bucuresti

Impartasire fara atingere in vremuri de epidemie, dupa modelul liturgic folosit in Biserica Ortodoxa a Greciei, in Sfantul Munte Athos si la Essex!, scrie parintele Vasile Ioana, paroh al bisericii Sfantul Nicolae Dintr-o Zi din Bucuresti, potrivit.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti au coronavirus

Doi preoti, doi diaconi si alti doi angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost depistati cu cor.

Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Incepand de astazi, persoanele peste 65 de ani au interdictie sa iasa din casa in afara intervalului orar 11:00-13:00. Aceasta masura radicala a fost prezentata ieri seara de catre Marcel Vela privind Ordonanta Militara 3 pentru combaterea COVID-19. Unde pot merge persoanele varstnice in acest interval orar Autoritatile au decis ca acest program permis circulatiei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )