Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetatori britanici afirma ca cea mai batrana exoplaneta cunoscuta pana in prezent ar putea intretine viata

B1 B1,
Cercetatori britanici afirma ca cea mai batrana exoplaneta cunoscuta pana in prezent ar putea intretine viata

Astronomii de la Universitatea Queen Mary din Londra afirma ca cea mai batrana exoplaneta cunoscuta pana in prezent, Kapteyn b, ar putea intretine viata, scrie National Geographic. Exoplaneta are o. continuă pe B1

Cea mai batrana exoplaneta cunoscuta pana in prezent ar putea intretine viata

Astronomii de la Universitatea Queen Mary din Londra sustin ca Kapteyn b, cea mai batrana exoplaneta cunoscuta pana in prezent, aflata la o distanta relativ mica de Sistemul Solar, ar putea intretine.

Marturii despre cea mai lunga zi din istorie - Debarcarea din Normandia

Debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia, la 6 iunie 1944, este cunoscuta drept cea mai lunga zi din istorie. Acel moment a reprezentat mai exact inceputul sfarsitului pentru dominatia nazista pe Batranul Continent. Peste 1,3 milioane de soldati ai puterilor Aliate au luat parte atunci la cea mai ampla operatiune militara pe care lumea a vazut-o vreodata.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

Halep, cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros

Americanii sunt fascinati de Simona Halep pe care o considera cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros.

Glamour: Helen Mirren, cea mai eleganta femeia a anului

Este una dintre cele mai apreciate actrite, dar iata ca nu sta prost nici la capitolul stil. Helen Mirren a fost numita Cea mai eleganta femeia a anului, de catre revista Glamour.

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE

Romania a inregistrat, in luna aprilie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale, de 1,7%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Grecia, cu 1,3% si de Letonia, cu 0,7%, potrivit datelor Institutului European de Statistica Eurostat.

Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

Emil Boc este de parere ca o fuziune prin absorbtie intre PDL si PNL nu ar fi cea mai buna solutie. Acesta spune ca este de preferat fuziunea prin comasare, care ar da posibilitatea si altor formatiuni sa.

Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Ziua de miercuri este cea mai bogata in spectacole la Festivalul Antagon. Trei trupe de teatru, din Cluj-Napoca Reactor de creatie si experiment), Oradea Stage) si Bucuresti Teatru de Arta) joaca patru spectacole in trei locatii diferite.

FHM: Rachel Stevens, cea mai sexy femeie din toate timpurile

Vesti bune pentru Rachel Stevens. Fosta membra a trupei S Club 7 a fost numita Cea mai sexy femeie din toate timpurile, de catre revista FHM.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )