Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai vechi unelte din piatra au fost gasite in Kenya

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi unelte din piatra au fost gasite in Kenya

Unelte umane vechi de 3,3 milioane de ani au fost descoperite in Kenya, au anuntat miercuri cercetatorii care au facut descoperirea, intr-un articol publicat de revista Nature si citat de AFP. continuă pe Adevărul

Cele mai vechi unelte umane au fost descoperite in Kenya

Unelte umane vechi de 3,3 milioane de ani au fost descoperite in Kenya, au anuntat miercuri cercetatori care au facut descoperirea, intr-un articol publicat de revista Nature si citat de AFP. Descoperirea, facuta in vestul lacului Turkana, impinge cu 700. 000 de ani in urma aparitia primelor unelte din piatra cioplita.

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Coreea de Nord ajunge, constant, in cele mai importante ziare si la cele mai renumite televiziuni, dupa ce lanseaza rachete si ameninta Coreea de Sud care este, statistic, de 90 de ori mai bogata.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul

O echipa de cercetatori au descoperit din intamplare o serie de unelte din piatra care sunt mai vechi decat specia noastra. Unele dintre cele mai mari descoperiri din istoria omenirii au fost facute din intamplare. Printre acestea sunt radioactivitatea, penicilina si, nu in ultimul rand, microundele. Mai nou, se numara si cele mai vechi unelte [] Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai rapide browsere Top 5

Am alcatuit un top cu cele mai rapide browsere din acest moment. Specialistii au analizat care dintre browsere se deschide mai repede, incarca paginile cu viteza cea mai mare atat pe varianta desktop cat si cea pentru mobile. Iata care este rezultatul. Toti vrem sa folosim cele mai rapide browsere pentru a naviga pe internet [] Cele mai rapide browsere Top 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )