Libnet.ro
UNICEF

08:15

CES 2016: Nyko te ajuta sa-ti incarci iPhone-ul fara fire

Playtech Playtech,
CES 2016: Nyko te ajuta sa-ti incarci iPhone-ul fara fire

Un producator mai putin cunoscut de accesorii pentru telefoane, Nyko va atrage atentia la CES 2016 cu o varietate foarte mare de carcase de iPhone cu baterii integrate si alte functii avansate. Ilustrate in imaginea de mai sus sunt niste carcase de iPhone 6 si 6S anuntate zilele trecute care s-ar putea sa va remedieze []. continuă pe Playtech

CES 2016: Samsung Gear S2 primeste versiuni de lux si va deveni compatibil cu iPhone-urile

In cadrul CES 2016, eveniment desfasurat in Las Vegas, Samsung a lansat doua noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K si Platinum. Samsung Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch lansat in 2015, si in 2016 el va deveni si mai de succes. in primul rand, compania a anuntat o [].

CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza trei gadgeturi purtabile

In cadrul CES 2016, HTC tocmai a anuntat, in parteneriat cu Under Armour, HealthBox, un sistem de trei gadgeturi care te ajuta sa iti monitorizezi sanatatea si activitatea fizica. Proiectat impreuna cu HTC si dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate si UA Scale, care se conecteaza perfect pentru a [].

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016: Asus lanseaza un monitor curbat QHD de 34 de inci

La CES 2016, Asus a prezentat noua sa gama de monitoare, alaturi de alte cateva dispozitive interesante. Cu prilejul evenimentului din Las Vegas, Asus a prezentat o noua gama de monitoare. Aceasta include modelulportabil MB169C+, cu diagonala de 15. 6 inci , seria de monitoare QHD curbate Designo MX de 34 inci si versiunea 4K Designo [].

CES 2016: Dell lanseaza cel mai subtire si mai usor notebook business din lume

In cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale Latitude adresateclientilor din zona business, potrivit unui comunicat remis Playtech. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge si materiale de tip premium. Adaptate dupa linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude si UltraSharp reprezinta cel [].

Un plasture inteligent anticancer, prezentat la CES 2016

LOreal a prezentat la targul international Consumers Electronics Show CES) 2016 de la Las Vegas un plasture inteligent care este capabil sa monitorizeze expunerea pielii la actiunea daunatoare a razelor.

CES 2016: Drona care poate transporta oameni seamana cu un mic elicopter

Drona EHang 184 a fost prezentata la CES 2016 si ceea ce face ea bine este sa care oameni, putand fi folosita in misiuni de salvare.

CES 2016: AirClass de la Lenovo e o clasa virtuala care iti analizeaza si emotiile

La CES 2016, Lenovo a anuntat AirClass, o clasa de cursuri virtuala, interactiva, cu functii inteligente pentru educatie online si instruire la nivelul companiilor.

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type [].

CES 2016: Remix OS este o versiune de Android care ruleaza pe orice PC

La CES 2016, cei de la Jide au prezentat o versiune foarte interesanta a sistemului de operare produs de Google. Jide este o compania care a reusit sa se remarce prin campania sa de Kickstarter pentru Remix Mini, un pc de mici dimensiuni care ruleaza o versiune speciala de Android. Dupa cum scriu cei de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )