Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai bogati americani din istorie. Cum a construit Vanderbilt un imperiu naval si feroviar pornind o afacere cu 100 de dolari

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai bogati americani din istorie. Cum a construit Vanderbilt un imperiu naval si feroviar pornind o afacere cu 100 de dolari

In urma cu 138 de ani se stingea din viata, in casa sa din Manhattan, Cornelius Vanderbilt, cunoscut si sub numele de Commodore, unul dintre cei mai bogati americani din istorie, un mare industrias si filantrop al secolului al XIX-lea. Cu o educatie limitata, la 16 ani, Vanderbilt si-a cumparat un feribot cu 100 de dolari imprumutati de la tatal sau si a ajuns sa detina cativa ani mai tarziu cel mai mare imperiu de transport maritim din lume. continuă pe Adevărul

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului

Sora liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului, transmite agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand surse neidentificate. Kim Yo-jong si-ar fi.

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Secretul lui Teszari, miliardarul fara chip din Ardeal: cum sa faci avere si sa fii unul dintre cei mai discreti romani

Zoltan Teszari este cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, cu o avere estimata la 560 de milioane de euro, potrivit Top 300 publicat in revista Capital. Pe cat este de bogat, pe atat e si de discret, fapt ce i-a adus eticheta de miliardarul fara chip. Conduce compania RCSRDS, lider pe piata serviciilor de televiziune si internet din Romania, si a avut o singura aparitie publica in 20 de ani.

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

STUDIU: Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania se situeaza pe ultimele pozitii intr-un top in care sunt prezentate tarile in care oamenii se simt foarte fericiti, clasamentul fiind obtinut in urma unui studiu realizat in 65 de state ale lumii,.

Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa il recompenseze pe fiul marelui om politic Ion Ratiu pentru activitatea sa de caritate derulata in folosul romanilor.

ANALIZA 2014, cel mai prost an pentru industria cinematografica: multe blockbustere, incasari sub asteptari

Industria cinematografica se confrunta cu unul dintre cei mai slabi ani din ultimele doua decenii, dupa ce incasarile de la box office-ul global au scazut cu 5,2% in 2014, iar prezenta spectatorilor in salile de cinema a fost mai mica cu 6% decat in anii anteriori, desi au fost lansate mai multe blockbustere, arata cea mai recenta analiza a revistei Variety.

Top Forbes: cei mai profitabili actori din 2014. Emma Stone a inmultit cu 61 fiecare dolar investit in ea

Revista Forbes a intocmit topul celor mai profitabili actori pentru studiourile de film in anul 2014, primul loc fiind ocupat, pentru al doilea an consecutiv, de actrita americana Emma Stone. Pentru fiecare dolar pe care l-a primit, aceasta a generat in schimb 61,45 de dolari. in top zece se mai regasesc nume precum Jennifer Lawrence, George Clooney, Russel Crowe si Christian Bale.

Presa italiana despre Michael Schumacher, la 46 de ani: Plange cand isi aude copiii, vocea sotiei, cainii

Michael Schumacher, unul dintre cei mai mari piloti din istoria Formula 1, implineste, astazi, 46 de ani. Fostul campion mondial continua recuperarea dupa gravul accident de schi suferit in urma cu un an si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )