Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

România Liberă România Liberă,
Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa il recompenseze pe fiul marelui om politic Ion Ratiu pentru activitatea sa de caritate derulata in folosul romanilor. continuă pe România Liberă

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Steven Gerrard se desparte de Liverpool, dupa 25 de ani: A fost una dintre cele mai grele decizii din viata mea. Bornele unei cariere impresionante

Steven Gerrard a confirmat in aceasta dimineata despartirea de clubul unde evolueaza de la varsta de 9 ani. Legendarul capitan al lui Liverpool le-a facut o promisiune fanilor cormoranilor si si-a explus planurile de viitor.

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

Telekom, Vodafone si Orange au bifat cele mai mari tranzactii de birouri

Companiile din telecom au realizat cele mai mari tranzactii de birouri anul trecut, cei trei mari jucatori din piata - Telekom, Vodafone si Orange - consolidandu-si activitatile in cladiri noi prin preinchirieri, la care se adauga contracte importante.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

Transformers 4 filmul cu cele mai mari incasari in 2014 (VIDEO)

2014 s-a dovedit a fi an excelent pentru seria Transformers. Exterminarea este pelicula cu cele mai mari incasari la nivel mondial in anul ce tocmai s-a incheiat. Cel de-al patrulea film al francizei a obtinut.

FOTO Cele mai frumoase imagini surprinse iarna in muntii din Valcea

Cele mai spectaculoase peisaje de iarna pot fi admirate in nordul judetului Valcea, in Muntii Capatanii sau pe Varful Cozia. Imaginile in care predomina albul zapezii te duc cu gandul la iernile de altadata.

FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Marea Neagra este locul unde iarna scrie cele mai frumoase povesti in gheata. Lumea ireala creata de anotimpul geros la Constanta a fost admirata de o lume intreaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )