Libnet.ro
UNICEF

14:00

Chirurg pediatru din Cluj, prins de doua ori ca lua mita, cercetat in libertate

Adevărul Adevărul,
Chirurg pediatru din Cluj, prins de doua ori ca lua mita, cercetat in libertate

Medicul chirurg Ioan Dobrescu, de la Clinica de Pediatrie 1 din Cluj, care a fost prins in flagrant, in mai 2012, in timp ce lua bani pentru a opera un copil, a fost adus in instanta dupa un an in instanta. Barbatul este cercetat in libertate si nu se afla la prima abatere de acest gen. in urma cu cinci ani a fost prins in aceeasi situatie, dar s-a ales cu o amenda administrativa data de inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

Rulaj de doua ori mai mic decat marti

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a treia zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 20,97 milioane lei 4,72 milioane euro), de aproximativ doua ori mai mica decat cea de marti, cand investitorii au tranzactionat in suma de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro).

Bosch a deschis oficial centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj

Concernul german Bosch a deschis oficial luna aceasta noul centru de cercetare si dezvoltare din Cluj, se arata intr-un comunicat de presa.

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

Accident ca in filme, pe un bulevard din Baia Mare. Doua masini s-au ciocnit, iar una din ele s-a infipt intr-un magazin alimentar

Accident spectaculos pe un bulevard din Baia Mare. Doua masini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost aruncata de pe sosea direct intr-un magazin alimentar si a ramas pur si simplu infipta in zidul cladirii.

A fost inaugurata de doua ori. De ce vrea Sova ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii din Cluj

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la deschiderea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, ca va cere o ancheta pentru a stabili de ce constructia a costat peste 140 de milioane euro.

Cati SPIONI sunt in Romania? Raspunsul s-ar putea sa va socheze. Bugetul pentru serviciile secrete, de doua ori mai mare decat la Sanatate

V-ati gandit vreodata cati agenti secreti are tara noastra? Un raspuns clar vine chiar din bugetele a patru servicii secrete. Mai exact, SRI, SIE, STS si SPP ar avea impreuna aproape 15 mii de angajati. Ast.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )