Libnet.ro
UNICEF

09:15

INTERVIU Rolul intelligence-ului pentru mediul de afaceri din Romania

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Rolul intelligence-ului pentru mediul de afaceri din Romania

Despre intelligence economic, business intelligence sau competitive intelligence se scriu prea putine analize pentru piata economica din Romania, ceea ce ne arata ca inca vorbim despre un domeniu aflat in formare in tara noastra, asta desi in statele occidentale, si nu numai, asistam la o adevarata traditie formata in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Procuror: Laura Codruta Kovesi, subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este vizata in 18 dosare penale ce sunt inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a transmis, luni, procurorul sef sectie Gheorghe.

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a lansat, ieri, un apel catre mediul de afaceri din tara noastra de a se pregati pentru orice posibil deznodamant.

Buget cu 29% mai mic pentru mediul de afaceri: Antreprenorii cer cresterea finantarilor alocate programelor pentru IMM-uri

Patronii IMM sustin ca proiectul pentru bugetul pe 2019 este fragil si dezechilibrat, iar banii prevazuti pentru mediul de afaceri din Romania sunt putini. Proiectul bugetului pe anul 2019 prevede pentru Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat un buget diminuat cu 28,9% comparativ cu 2018.

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa n cazul femeii mpuscate n cap de un politist

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Reghin si politistii din Mures au deschis, duminica, un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ultraj in cazul femeii impuscate in cap, din greseala, de un politist aflat in misiune, transmite Mediafax.

Primul navigator pentru pacientele cu cancer mamar, lansat n prezenta unei nvingatoare n lupta cu cancerul: Exista viata dupa cancerul de sn. Se poate trai multi ani dupa diagnostic

Primul navigator pentru pacientele cu cancer la san din Romania - un ghid ce explica pas cu pas traseul ce ar trebui urmat de fiecare pacienta diagnosticata cu cancer la san, in cadrul sistemului de sanatate, totul intr-un limbaj prietenos si simplificat - a fost lansat marti. Navigatorul este disponibil pe www. canceruldesan. ro si va fi distribuit, in versiune printata, in sectiile de oncologie ale spitalelor din tara. Ana Moldovan, o clujeanca diagnosticata in urma cu 10 ani cu cancer mamar, care se prezinta acum ca o invingatoare in lupta cu cancerul, a venit la lansarea navigatorului pentru a-si spune povestea.

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )