Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cinci drumuri magice din Romania pe care poti evada cu masina

Antena3 Antena3,
Cinci drumuri magice din Romania pe care poti evada cu masina

Daca nu ai planuri facute pentru week-end, avem noi cinci destinatii pentru tine. Sunt special gandite pentru cei care au masina si vor sa conduca pe drumuri mai putin aglomerate dar extrem, extrem de frumoa. continuă pe Antena3

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de.

Vedeta din Romania care a renuntat la un singur aliment si a slabit in timp record: Da, e vorba despre... (FOTO)

Diana Munteanu este intr-o forma extraordinara si a ajuns asa datorita unui stil de viata foarte sanatos. Vedeta face sport, merge la tratamente si este foarte atenta la ce mananca. Mai mult, aceasta a.

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Video. Cum arata primele autobuze electrice din Romania, puse in circulatie la Cluj

Primele zece autobuze electrice din Romania au fost puse in circulatie, joi, de Primaria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public CTP), scrie Agerpres .

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Criminalul din Galati care a ucis doi oameni ai strazii dupa ce le-a dat foc si-a aflat condamnarea definitiva (VIDEO)

Barbatul din Galati care a incendiat doi oameni ai strazii a fost condamnat la 22 de inchisoare! Alexandru Stefan, zis Nazistul, a primit patru ani in plus la condamnarea initiala, de 18 ani, la.

Singurul elev din Romania care a luat 10 pe linie la Bacul olimpicilor, admis deja la Cambridge. M-as intoarce in Romania, dar as vrea sa vad oportunitatile

Un elev botosanean este singurul din tara cu media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Se numeste Stefan Balauca, a fost deja admis la Trinity College din Cambridge si este multiplu olimpic international.

Singurul elev din Romania care a luat 10 pe linie la Bacul olimpicilor, admis la Cambridge. M-as intoarce in Romania, dar as vrea sa vad oportunitatile

Un elev botosanean este singurul din tara cu media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Se numeste Stefan Balauca, a fost deja admis la Trinity College din Cambridge si este multiplu olimpic international.

Jobul din Romania se plateste cu 5.000 de euro pe luna. Nimeni nu vrea sa se angajeze in acest domeniu

In Romania exista joburi foarte bine platite care par sa nu intereseze pe nimeni. Este vorba de domeniul agricol, domeniu care pare sa nu fie foarte popular printre romani. Florin Constantin, fondatorul firmei.

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE MODA, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )