Libnet.ro
UNICEF

19:45

O copila de 16 ani, cel mai bun moment din noul sezon Vocea Romaniei: Extraordinar, uluitor!, Eu inca nu-mi revin!, Admirabil! VIDEO

Adevărul Adevărul,
O copila de 16 ani, cel mai bun moment din noul sezon Vocea Romaniei: Extraordinar, uluitor!, Eu inca nu-mi revin!, Admirabil! VIDEO

Oana Cenuse, o pustoaica extrem de simpatica in varsta de 16 ani, a oferit cel mai bun moment din sezonul sapte Vocea Romaniei, impresionand publicul si membrii juriului cu vocea sa incredibila. continuă pe Adevărul

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Halep - Sharapova: Chinezii au ratat cel mai important moment

Televiziunea de stat chineza a ratat cel mai important moment al meciului dintre Simona Halep si Maria Sharapova de la Beijing.

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Cel mai bun remediu pentru un colon sanatos

In toata agitatia zilnica uitam cat de importanta este alimentatia echilibrata si cu timpul organismul prezinta tot mai des semne ale imbatranirii si a faptului ca organele nu mai functioneaza la fel de bine si de eficient. Un organism epuizat incepe sa traga semnale de alarma vizibile mai ales la nivelul ochilor, a ficatului si a colonului.

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko.

Prima declaratie a Mariei Sarapova, dupa infrangerea cu Halep: A facut cel mai bun meci impotriva mea

Sarapova a laudat evolutia Simonei Halep de miercuri, de la China Open, spunand ca adversara ei a facut cea mai buna partida din cele opt jucate impreuna. Cred ca a facut un meci.

Ouale lui Tarzan. Maimutele si oamenii din Abhazia dau cel mai bun film romanesc 2017

Alexandru Solomon e preocupat de nemurire. Si cauta in carti. Si cartile ii vorbesc pana la una. Una ii spune: aici se studiaza nemurirea. Si, timp de 6 ani, Alexandru Solomon umbla in Abhazia, un teritoriu dincolo de imaginatia oricui. Acolo e Institutul care studieaza problema asta, pe maimute. Si Solomon filmeaza in acest teritoriu otravit de nationalism, incremenit in maimutism, razboi si trecut. Sa nu uitam. Acest film este aventura constiintei. De ce? Regizorul putea oricand sa accentueze unul sau altul dintre detalii si totul sa fie o caricatura, o tragedie. Haute Culture v-a prezentat in exclusivitate experienta lui Solomon. Du-te-n cinematografele din toata tara sa vezi filmul ouale lui Tarzan si-apoi hai sa-l discutam!.

Cel mai puternic om din Statele Unite de care nu ai auzit niciodata

Michael Larson e unul dintre cei mai puternici barbati din Statele Unite. Este CEO al Bill and Melinda Gates Investments BMGI) si este responsabil de mare parte din averea lui Bill Gates,.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )