Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOPA! Iubitul CLEOPATREI STRATAN recunoaste: Sunt MAI MULTE POZE! CE FACE la doar 17 ani frumoasa cantareata iNTRECE ORICE IMAGINATIE (GALERIE FOTO VIDEO)

B1 B1,
HOPA! Iubitul CLEOPATREI STRATAN recunoaste: Sunt MAI MULTE POZE! CE FACE la doar 17 ani frumoasa cantareata iNTRECE ORICE IMAGINATIE (GALERIE FOTO VIDEO)

Cleopatra Stratan, ajunsa acum la 17 ani, are o frumoasa colaborare muzicala cu Edward Sanda, iar dupa un timp au aparut zvonuri potrivit carora cei doi ar trai o frumoasa poveste de dragoste. continuă pe B1

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

A facut mai multe victime decat ebola: cat de periculos este pojarul in 2019

Multe dintre afectiunile pe care le-ai avut in copilarie si pentru care, s-ar putea la un moment dat sa te fi vaccinat, sunt mai periculoase ca niciodata in 2019. Pojarul este cel mai bun exemplu. Cand erai mic, s-ar putea sa fi avut pojar sau varsat de vant. Stiai ca boala cu pricina este periculoasa .

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

Sindicatul Europol: Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a Bucurestiului VIDEO

Sindicatul Europol a anuntat, vineri seara, pe pagina de Facebook, ca un barbat inarmat cu un cutit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a municipiului Bucuresti. Doi politisti rutieri au intervenit.

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane, in Bucuresti. Sindicatul Europol: Avea lama de peste 30 cm. Se pare ca persoana este cunoscuta cu afectiuni psihice (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit, ce avea lama de peste 30 de centimetri, a atacat mai multe persoane, intr-o zona aglomerata din Capitala, dar a fost imobilizat rapid de doi politisti rutieri, sustine Sindicatul.

Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in mai multe zone din Banat, Muntenia, Dobrogea si Oltenia. Astfel,.

Mai multe fragmente osoase si doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt

Mai multe fragmente osoase si doua cranii au fost gasite pe un camp din judetul Olt, legistii stabil.

Perchezitii la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment

Ofiterii Inspectoratului National de Investigatii, SIS si procurorii PCCOCS efectueaza perchezitii miercuri, 20 octombrie, la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment. Actiunile ilegale ar fi dus la prejudicierea cu milioane de lei a bugetului de stat.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in cinci judete din centrul si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )