Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este iubita ascunsa a lui Victor Slav. Fata Biancai Dragusanu se intelege perfect cu ea

Playtech Playtech,
Cine este iubita ascunsa a lui Victor Slav. Fata Biancai Dragusanu se intelege perfect cu ea

S-a aflat cine este iubita ascunsa a lui Victor Slav, femeia cu care fata Biancai Dragusanu se intelege perfect. Ela este o blonda sexy care il face pe Victor Slav sa se simta un barbat implinit. Fostul prezentator TV a vorbit despre povestea lor de dragoste. S-a aflat cine este iubita secreta a lul Victor Slav. continuă pe Playtech

Omul care l-a blestemat pe Nicolae Ceausescu sa moara cu mainile la spate. Cine este, de fapt

De multe ori, intamplarea si-a jucat rolul ei in istoria politica a Romaniei. in schimb, accidentele propriu-zise au fost putine. Din acest motiv, pe langa marea importanta a protagonistului povestii, Nicolae Ceausescu, si astazi se vorbeste despre un anume accident aviatic ce putea schimba fata comunismului romanesc. Enigma ramasa de pe urma lui: omul care .

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Cine este tanarul care a jefuit ieri o banca din Capitala. Individul a fost retinut

Barbatul care a jefuit ieri o sucursala bancara din Capitala a fost prins si retinut dupa mai multe ore de cautari. Este vorba despre un tanar de 30de ani din Bucuresti. A fost.

Un nou manager a fost numit la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cine este Cristina Iacob Atanasoaie

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt. Aceasta a fost propusa de colegii sai sa preia conducerea unitatii sanitare in cadrul unei.

Cine este Catalin Denciu, medicul-erou din Piatra Neamt. De ce s-a intors sa profeseze in Romania

Medicul erou Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii dinincendiul de la Piatra Neamt, este descris de pacienti drept o persoana calda si grijulie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )