Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine face parte din juriul Cerbul de Aur 2019. Loredana Groza, printre artisti

Adevărul Adevărul,
Cine face parte din juriul Cerbul de Aur 2019. Loredana Groza, printre artisti

TVR a anuntat cine sunt artistii care vor face parte din juriul Festivalului Cerbul de Aur 2019, care se va desfasura intre 22 si 25 august la Brasov. continuă pe Adevărul

Cine sunt prezentatorii festivalului Cerbul de Aur 2019

Organizatorii festivalului international Cerbul de Aur au anuntat cine sunt vedetele care vor prezenta concursul muzical.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Apar noi informatii despre criminalul din Caracal. In timp ce se afla in Italia, Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo.

Beatrice Rancea, in juriul noii emisiuni de dans de la Kanal D

Reprezentantii Kanal D au anuntat ca regizorul de teatru Beatrice Rancea 57 de ani) va face parte din noul show de dans imi place dansul, care va fi difuzat din toamna de postul turcesc.

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

Digi 24: EXCLUSIV Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia. Marturia unei romance

Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo si le obligau sa se prostitueze. Nu ezitau sa foloseasca violenta impotriva lor in plina strada.

Turismul, intre binecuvantare si blestem. O parte din marile metropole europene pregatesc de anul viitor taxe prin care sa limiteze numarul prea mare de turisti

Daca ne organizam putin, cucerim Thassosul fara mari probleme, zice un roman aflat la una din tavernele din Potos. Suntem aici mult mai multi turisti decat localnici, spune el in gluma. in centrul micului dar frumosului sat Panagia odiniara fosta capitala a insulei), de la mesele unei terase, localnicii ii priveau iritati pe turisii care blocasera micile stradute cu masinile lor si isi faceau selfie-uri cu aproape orice- de la maslini la leandri, peisaje, taverne samd. E drept, numarul turistilor il depaseste pe cel al localnicilor, la fel cum se intampla in cazul metropolelor europene. Si care au inceput sa ia masuri.

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Prietenul Alexandrei, in stare de soc dupa crima din Caracal: Am plecat la ocazie si eu. Am ajuns in oras si am incercat sa o sun de cateva ori, dar fara succes

Marian, iubitul Alexandrei, acunoscut-o pe fata in urma cu un an, la un eveniment la care au dansat amandoi. Face parte din ansamblul popular din Resca, in timp ce Alexandra dansa in ansamblul din.

SONDAJ Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant de la Caracal?

Cazul de la Caracal a dus deja la o serie de demisii sau demiteri la nivel inalt, pe masura ce opinia publica a ripostat in fata reactiilor dezastruoase ale autoritatilor. Seful Politiei Romane a fost printre primii demisi, seful STS - ultimul demisionar anuntat. Sunt aceste plecari suficiente? Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant?Participa la sondajul HotNews. ro.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitraliera, indicii despre ipoteza ca fetele nu sunt omorate

Se contureaza tot mai mult ipoteza conform careia fetele pe care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis ar fi, de fapt, traficate intr-o retea de proxenetism. Activitatea lui Gheorghe Dinca in perioada in care a stat in Italia este cercetata, in urma zvonurilor potrivit carora el ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )