Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine sunt cele noua femei din Romania cautate in toata lumea de Interpol - FOTO

Antena3 Antena3,
Cine sunt cele noua femei din Romania cautate in toata lumea de Interpol - FOTO

Acestea sunt cele mai cautate femei de nationalitate romana pe site-ul Interpolului. Ele sunt acuzate de la trafic droguri, la proxenetism sau trafic de minori. Sandu Alina 42 ani) cautata pentru constituirea. continuă pe Antena3

Profilul liderului din Romania: asemanari si deosebiri intre femei si barbati din varful organizatiilor

Femeile din Romania se bucura de o deschidere larga catre functiile de conducere, conform unui raport privind egalitatea de gen publicat de Comisia Europeana in 2017. Raportul arata ca 41% dintre functiile de conducere in Romania sunt ocupate de femei,.

40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura au fondat Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania

Peste 40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura din Romania s-au unit pentru a crea Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania - ASAR, entitate care are ca obiectiv prioritar colaborarea cu organizatiile si institutiile implicate in procesul de dezvoltare a spatiului construit, cu scopul de a asigura un climat de normalitate in acest domeniu, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

in 2017 hotelurile din Romania au avut un numar record de peste 20 de milioane de innoptari

Cushman and Wakefield Echinox C and W Echinox) a realizat un prim studiu cu privire la piata hoteliera din Romania, analizand cele mai importante opt orase, inclusiv Bucuresti, in functie de capacitatea si clasificarea hoteliera, indicele net de utilizare a acestora, prezenta lanturilor internationale si evolutia numarului de turisti cazati.

Hotelurile din Romania au avut un numar record de peste 20 de milioane de innoptari in 2017

Piata hoteliera din Romania a avut in 2017 cel de-al saptelea an consecutiv de crestere, in cele aproape 100. 000 de camere de hotel fiind inregistrate peste 20 de milioane de innoptari, un avans de 4% fata de anul precedent, respectiv 57% fata de anul 2010, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox C and W Echinox).

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Forumul Judecatorilor din Romania cere presedintelui Romaniei si Parlamentului sa consulte Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei, transmitand o lista de intrebari

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Presedintelui Romaniei si Parlamentului Romaniei consultarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) asupra unor aspecte curente vizand modificarea in Romania a legilor justitiei.

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Augustin Lazar, despre cei care fug de justitia din Romania: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele justitiei din Romania, inclusiv despre acuzatii care au plecat din tara si au lasat in derulare procese care se apropie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )