Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciolacu: Eugen Nicolicea nu mai are sustinere pentru un nou mandat Scapam de penali de pe liste. Ce spune despre Dancila, Iordache si Serban Nicolae

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Eugen Nicolicea nu mai are sustinere pentru un nou mandat Scapam de penali de pe liste. Ce spune despre Dancila, Iordache si Serban Nicolae

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru o noua candidatura la alegerile parlamentare. Eu am spus ca nu vor fi parlamentari pe listele PSD cu probleme penale si ma tin de cuvant, a spus acesta. continuă pe Adevărul

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea filialei sale pentru a candida iar la alegerile parlamentare. Ce a spus Marcel Ciolacu despre candidaturile lui Serban Nicolae, Florin Iordache si Viorica Dancila

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru a candida din nou la alegerile parlamentare. in acest context, liderul.

Dancila se cere pe listele PSD: Prezenta mea va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in PSD

Data la o parte de filiala Teleorman, fostul premier Viorica Dancila spune ca preznta ei pe listele PSD pentru parlamentare va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid. Mai mult, ea spune ca, din inchisoare, fostul lider al social-democratilor trage sforile ca ea sa nu fie pe liste.

Ce lucruri nu stiai pana acum de Andreea Marin. Cati copii mai are, de fapt, pe langa Violeta

In anul in care a devenit prima jurnalista care a escaladat Kilimanjaro, Andreea Marin a fost numita si cea mai sexy romanca. Cati copii are, de fapt, Andreea. Ce lucruri nu stiai pana acum despre de Andreea Marin Vedeta a si-a lasat amprenta in istoria televiziunii ca Zana de la Surprize, surprize, dar cariera ei .

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Surse: Viorica Dancila, Carmen Dan, Florin Iordache si Eugen Nicolicea nu vor mai prinde inca un loc in Parlament

Social-democratii discuta in aceste zile listele pentru alegerile parlamentare care, cel mai probabil, vor avea loc pe 6 decembrie. Printre candidati nu se vor numara persoane ca Viorica Dancila, Carmen Dan,.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: S-a tinut cont de ultimele evolutii

Ianis Hagi are mari probleme la echipa nationala, dupa doua prestatii modeste si un conflict neasteptat cu Mirel Radoi. Si, mai nou, lucrurile s-ar putea complica si la echipa de club. Tocmai cand pentru Glasgow Rangers urmeaza cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast. com, Steven Gerrard ar fi tentat sa il .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )