Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ciolacu: Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, alocatii, de scoli deschise, dar am votat si impotriva incompetentei si indolentei

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, alocatii, de scoli deschise, dar am votat si impotriva incompetentei si indolentei

Alegeri parlamentare 2020. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, dupa votul de duminica, faptul ca si-a exprimat opttiunea pentru pensii si alocatii, dar si impotriva incompetentei. continuă pe Adevărul

INTERVIU Razvan Chereches, specialist in sanatate publica: Nu exista un risc semnificativ de infectare pentru cei care merg sa voteze. Riscul este mai mic decat in supermarket

Riscul de infectare cu SARS-CoV2 in sectia de votare este extrem de mic, mai mic decat in supermarket, si, practic, nu exista un risc semnificativ pentru cei care merg sa voteze, afirma Razvan Chereches, profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Daca personalul din sectiile de votare, care va sta acolo o zi intreaga, trebuie sa respecte masuri mai stricte, pentru cei care merg la vot este suficient sa poarte masca, sa pastreze distanta in cazul in care stau la coada la intrarea in sectia de votare si sa isi dezinfecteze mainile, atat la intrare, cat si la iesire.

Dacian Ciolos: Am votat pentru oameni care nu-si doresc hotia sub nicio forma a ei

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a spus imediat dupa iesirea de la urne ca a ales sa voteze pentru oamen.

Razvan Chereches, specialist in sanatate publica: Riscul este mai mic decat in supermarket pentru cei care se duc sa voteze

Razvan Chereches, profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, a declarat, intr-un interviu pentru Hotnews,ca riscul de infectare cu coronavirus in sectiile de votare este.

Papa spune ca vaccinul Covid va fi obligatoriu pentru cei care isi doresc sa fie primiti in Rai!

Acuzat, mai mult sau mai putin voalat, ca nu face suficiente lucruri pentru a propovadui obligativit.

Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a votat duminica, la ora 12. 00, la Scoala Gimnaziala nr. 24 din Capitala. Oficialul guvernamental a spus ca a votat pentru o economie puternica. Florin.

DACIAN CIOLOS: Am votat pentru oameni noi in politica

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca a votat pentru oameni noi in politica, pentru oameni care nu isi doresc hotia sub nicio forma a ei, potrivit News.

RALUCA TURCAN: Am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata

Vicepremieurl Raluca Turcan a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, precizand ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata, scrie News.

Ion Stefan: Am votat pentru finalizarea autostrazii A7 pana la finalul anului 2024

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a votat duminica la Focsani. Acesta a declarat, la iesire, ca a votat pentru finalizarea autostrazii A 7 pana la finalul anului 2024. Ion Stefan: intr-un cuvant, am.

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei.

Raluca Turcan: Este un moment unic in istoria recenta a tarii. Eu am votat pentru o Romanie europeana (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminica dimineata, dupa ora 8. 00, la o sectie din Sibiu. La iesirea din sectia de votare, aceasta a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )