Libnet.ro
UNICEF

12:15

Citroen SpaceTourer va debuta la salonul de la Geneva

Adevărul Adevărul,
Citroen SpaceTourer va debuta la salonul de la Geneva

Probabil cea mai importanta noutate din standul Citroen la salonul auto de la Geneva va fi noul MPV SpaceTourer. Un model care vine sa inlocuiasca Citroen Jumpy, un model batran si cu un puternic aer de utilitara. continuă pe Adevărul

Zeita ringului! A fost aleasa cea mai frumoasa fata din MMA

Oscarurile MMA au fost decernate de catre revista Fighter Only in cadrul unei gale somptuoase, iar Arianny Celeste s-a numarat printre castigatori. Frumoasa in varsta de 30 de ani a fost declarata cea mai.

Romania are, in sfarsit, cea mai inalta telegondola, care ajunge la 2.000 de metri

Mult promisa telegondola din Sinaia pe tronsonul Cota 1. 400-Cota 2. 000 va functiona de joi si este cea mai moderna si singura instalatie pe cablu care ajunge la cea mai mare altitudine din tara, 2. 050 metri.

Politistul Marian Godina raspunde la cea mai arzatoare intrebare: De ce toti politistii te intreaba daca ai baut?!

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, politistul brasovean Marian Godina raspunde la cea mai arzatoare intrebare a soferilor opriti in trafic de agentii de la Rutiera: De ce toti politistii.

Ridicarea pragului salarial mediu a dus la cea mai mare crestere a consumului din Europa

Pragul salarial mediu net a fost ridicat datorita cresterii salariului minim, urcand puterea de cumparare, iar pe acest fond, tara noastra a ajuns, in 2015, la o crestere a consumului de aproximativ 13%, fata de anul precedent, fiind cea mai mare din Europa, ne-a declarat Aurelian Dochia, analist economic.

Care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj si cand scade riscul de divort

Un studiu realizat recent arata ca probabilitatea de a divorta scade cu fiecare an pe care oamenii casatoriti il petrec impreuna. Cercetarea a indicat, totodata, care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj.

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa.

Romanca Dor Geta Popescu, cea mai tanara alpinista pe Aconcagua

Romanca Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, este cea mai tanara alpinista care ajunge pe varful Aconcagua, din America de Sud.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Revolta functionarilor publici din cea mai bogata localitate din Romania: Multumirea pentru performantele este ca ni se taie jumatate din salariu

Angajatii Primariei Dumbravita judetul Timis) s-au aflat, marti, in cea de doua zi de greva. Functionarii sunt nemultumiti ca li s-a taiat aproape jumatate din leafa lunara.

VIDEO Un 335 S Spider Scaglietti, vandut cu 35,7 de milioane de dolari. Cum arata cea mai scumpa masina de curse din lume

Un 335 S Spider Scaglietti din 1957, prima masina care a reusit o viteza medie de peste 200 km/h pe turul de circuit in celebra cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans, a devenit cel mai scump automobil de curse din lume vandut la licitatie, dupa ce a fost adjudecat pentru, atentie, 35 de milioane de dolari 32. 200 euro).

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )