Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un clujean, membru, pentru a doua oara, din juriul celui mai important targ de inventii agricole din lume

Adevărul Adevărul,
Un clujean, membru, pentru a doua oara, din juriul celui mai important targ de inventii agricole din lume

Ovidiu Ranta, profesor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a facut parte din Comisia pentru Inovatii din cadrul celei mai importante expozitii de echipamente agricole din lume, Hanovra - AGRITECHNICA 2013, care a avut loc intre 12 si 16 noiembrie, in Germania. Este a doua oara cand universitarul clujean face parte din respectiva comisie. continuă pe Adevărul

Cupa Davis: Cehia castiga pentru a doua oara consecutiv trofeul

Echipa Cehiei a castigat, duminica, pentru a doua oara consecutiv trofeul Cupa Davis, dupa ce a invins, in finala de la Belgrad, cu scorul general de 3-2, formatia Serbiei.

Cehia a castigat Cupa Davis pentru a doua oara consecutiv

Cehia a castigat Cupa Davis pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins in finala echipa Serbiei cu scorul general de 3-2, informeaza site-ul oficial al competitiei. Punctul decisiv pentru cehi a fost adus.

Messi ia Gheata de Aur a doua oara consecutiv si devine singurul jucator cu trei astfel de trofee.

Pentru cele 46 de goluri marcate in sezonul sezonul trecut din La Liga, argentinianul Lionel Messi a cucerit pentru a treia oara Gheata de Aur si a doua oara consecutiv! Ceremonia de premiere a avut loc miercuri, la Antiga Fabrica Estrella Damm din Barcelona, decarul catalanilor primind trofeul din mainile lui Hristo Stoichkov. Primul jucator care a primit Gheata de Aur a fost Eusebio, poreclit Pantera, in 1968, patru ani mai tarziu reusind sa castige si al doilea trofeu, care avea sa .

Sergio Ramos va deveni tata pentru prima oara: Vrem sa fiti partasi la fericirea noastra (FOTO)

Sergio Ramos, fundasul formatiei Real Madrid, a anuntat prin intermediul unui mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, ca va deveni tata pentru prima data. Vrem sa fiti partasi la fericirea.

Propunere pentru fuziunea celor doua Universitati din Craiova

Adrian Mititelu a primit, miercuri, o scrisoare de la unul dintre fondatorii CS Universitatea Craiova prin care acesta ii propune patronului de la FC Universitatea Craiova sa fuzioneze cu echipa Primariei in schimbul a un milion de euro si 20% din actiunile viitorului club unic din Craiova.

inca o bucurie pentru James Ford din Lost

Bucurie mare pentru Josh Holloway, interpretul lui James Ford din Lost. Actorul de 44 de ani asteapta.

Amenda record pentru 11 banci din Ungaria.

11 banci din Ungaria au primit o amenda record, de 32 de milioane de euro, conform Agerpres. Bancile sunt acuzate ca, in urma cu doi ani, au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in valuta. Cele 11 banci au primit amenzi totale de 9,48 miliarde de forinti 32 milioane de euro). Cele mai multe dintre amendate sunt filiale ale bancilor straine, precum Erste Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit, Intesa Sao Paolo si BNP Paribas. Citeste si: O noua .

Piata noastra, promitatoare pentru companiile italiene din domeniul vestimentar

Cinci dintre casele de moda italiene de prestigiu din Napoli si-au prezentat, aseara, colectiile la Bucuresti, in cadrul evenimentului Napoli Fashion Day.

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )