Libnet.ro
UNICEF

19:45

Codrin Stefanescu: Congresul PSD o sa fie doar o gluma macabra! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca sa iasa Ciolacu

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Congresul PSD o sa fie doar o gluma macabra! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca sa iasa Ciolacu

Fostul lider PSD Codrin Stefanescu califica drept o glum257; macabra Congresul PSD care are loc sambata, vorbind despre aranjamente dinainte ticluite, ca sa iasa Marcel Ciolacu. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, despre congresul extraordinar al PSD: E doar o gluma macabra!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca actualul congres extraordinar al P.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat sambata, la Congresul PSD, ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de a amana Congresul PSD de sambata

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Eugen Teodorovici de a fi amanat Congresul PSD de sambata, pana cand se rezolva litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formatiunii. Senatorul social-democrat poate face apel in termen de cinci zile de la pronuntarea instantei.

Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

Gabriela Firea a vorbit si despre candidatura sa la Congresul PSD si a recunoscut ca va lupta pentru o functie de conducere. Avem Congres, este un moment asteptat de multi dintre colegii nostri ca intram.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

EUGEN TEODOROVICI: Exista un document conform caruia Congresul PSD sa accepte o singura candidatura - cea a lui Ciolacu

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat ca exista un document, din partea conducerii partidului, in care apare foarte clar ca, din cele doua candidaturi pentru sefia partidului, sa fie acceptata doar una - cea a liderului interimar al formatiunii - acesta fiind adoptat in sedinta Comitetului Executiv National de astazi.

Dan Barna, despre Congresul PSD: Un spectacol trist si ridicol. in esenta, doar hotia e in firea PSD

Liderul USR Dan Barna a criticat declaratiile liderilor PSD de sambata care in cadrul Congresului partidului au dat de intele ca s-au lepadat de era Dragnea si epoca tatucilor. Barna e de parere ca hotia e in firea PSD si asta nu o sa se schimbe indiferent de ce ar spune liderii sai, adaugand ca la PSD inca bantuie fantoma lui Dragnea.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: M-am revoltat ca despre copiii Romaniei s-a spus ca trebuie sa inceapa scoala in trei saptamani si sa poarte obligatoriu masca, sa fie ca intr-o puscarie medicala (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, face o declaratie in cadrul Congresului PSD de sambata, unde social-democratii isi vor alege o noua conducere. Adunity_100452 Principalele.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: M-am revoltat ca despre copiii Romaniei s-a spus ca trebuie sa inceapa scoala in trei saptamani si sa poarte obligatoriu masca, sa fie ca intr-o puscarie medicala (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facuto declaratie in cadrul Congresului PSD de sambata, unde social-democratii isi vor alege o noua conducere. Printre altele, edilul a criticat strategia.

Marcel Ciolacu surprinde: ce spune acesta despre Ion Cristoiu fix inainte sa inceapa Congresul PSD

Marcel Ciolacu are mari sanse sa devina presedintele PSD, in urma Congresului care are loc chiar acum. Pana acum acesta a fost doar lider interimar al partidului, iar singurul care i-ar putea bloca ascensiunea este Eugen Teodorovici, care isi doreste si el aceeasi functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )