Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum suntem taxati pe autostrazile din Europa. Romania, printre cele mai mici taxe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum suntem taxati pe autostrazile din Europa. Romania, printre cele mai mici taxe

In Europa suntem taxati pe autostrazi prin doua sisteme, fie pe anumite segmente, din 100 in 100 de km, fie printr-o vinieta valabila intre 7 zile si 1 an. Doar opt tari folosesc vinieta printre care si Romania, in timp ce 14 tari prefera taxarea pe. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrazile din Romania, de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria

Autostrazile construite in Romania la ses sunt de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria, iar diferenta intre costurile minme si maxime pentru aceeasi forma de relief este mai mare decat in Polonia si Bulgaria, potrivit Consiliului Concurentei, care.

Coface: topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului. Regiunea economica a tarilor din Europa Centrala si de Est este mai eterogena ca niciodata, iar rata insolventelor din regiune aproape s-a triplat. Studiul clasifica cele mai puternice 500 de companii din regiune, luand in considerare atat cifra de afaceri, cat si factori aditionali precum: numarul de angajati, mediul de afaceri, sectoarele si piata in care acestea activeaza. Vezi studiul integral in atasament.

Coface: Evolutii pozitive pentru primele 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Coface, compania specializata in asigurari de credit comercial, a prezentat topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est - Coface CEE Top 500, conform unui comunicat de presa.

Petrolul iese cu capul sus din Europa League

Dupa 1-5 in Tara Galilor, Petrolul Ploiesti a fost nevoita sa se multumeasca cu victorie scurta pe teren propriu, scor 2-1, in fata unor suporteri senzationali, care au cantat non-stop in incercarea lor temerara de a reusi imposibilul. La fel ca si Astra, eliminata de asemenea din Europa, Petrolul isi joaca maine ultima carte. Intrati vineri, de la ora 10:00, pe Onlinesport pentru a afla mai multe detalii.

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Maxim si Nicolita eliminati din Europa League. Bucur marcheaza pentru calificarea lui Kuban (Video)

Performanta formatiei Pandurii Tg. Jiu de a se califica in grupele Europa League la prima participare europeana este cu atat mai importanta cu cat alte cluburi mai mari au sucombat in faza playoff.

Sansa nesperata pentru cele trei echipe romanesti din Europa League

Clubul turc Fenerbahce Istanbul a fost exclus de UEFA din competitiile europene, iar locul acestuia va fi luat prin tragere la sorti de una dintre echipele care va fi eliminata in playoff-ul de joi seara.

Traian Basescu: in ceea ce priveste intamplarile din Siria, Romania trebuie sa fie consecventa si prudenta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti, despre conflictul dinSiria, unde se presupune ca au fost ultizate arme chimice intr-un atac intr-o suburbie din Damasc. Seful statului a precizat ca Romania,.

Traian Basescu: in ceea ce priveste intamplarile din Siria, Romania trebuie sa fie consecventa si prudenta

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti, despre conflictul dinSiria, unde se presupune ca au fost ultizate arme chimice intr-un atac intr-o suburbie din Damasc. Seful statului a precizat ca Romania, c.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )